CARE SUNT ARTICOLELE CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DE LA O PETRECERE DE MAJORAT?

CARE SUNT ARTICOLELE CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DE LA O PETRECERE DE MAJORAT?
Pentru ca marcheaza trecerea de la o etapa a vietii la alta, petrecerea de majorat este unul dintre cele mai semnificative evenimente din viata unui adolescent. Acesta este doar un criteriu in baza caruia nu trebuie sa lasati ca aceasta zi sa treaca neobservata. O petrecere pentru a celebra momentul maturizarii ar trebui sa aiba parte de toata grija si atentia parintilor sarbatoritului si ar trebui sa fie planificata in asa fel incat adolescentul sa se simta cel mai special. De altfel, petrecerile au un mod interesant de a ramane pe buzele tuturor, chiar si la cateva zile dupa ce au avut loc, asa ca poate ar fi o idee buna sa le oferiti invitatilor un decor special si cateva momente de neuitat. 

Organizarea unui asemenea eveniment nu necesita o echipa speciala de oameni, motiv pentru care poate fi facuta chiar de dumneavoastra, cu putin ajutor. Iata cateva sugestii care pot transforma pregatirea unei petreceri de majorat intr-o experienta mai placuta. Cateva elemente sunt de nelipsit in ceea ce priveste decorul salii sau a locatiei, de aceea, este important sa stiti ca pe site-ul partymag.ro veti descoperi tot ceea ce aveti nevoie in materie de artificii estetice de calitate. 
 

Ganditi-va la o locatie potrivita

 
Locul de desfasurare este important pentru celebrarea majoratului care va avea loc. Luati in considerare in avans daca doriti sa organizati petrecerea in timpul zilei sau noaptea, precum si o estimare a numarului de persoane care vor fi prezente. Este esential sa aflati daca sarbatoritul si-ar dori o petrecere la piscina, la un restaurant sau daca si-ar dori sa-si petreaca ziua de nastere acasa sau intr-un club de noapte. Oriunde ati decide organizarea evenimentului, nu uitati cat de important este ca spatiul sa fie cat mai bine decorat pentru momentul in sine. 
 

Alegerea decoratiunilor si mai ales a mancarii

 
Intrucat tortul este un aspect foarte relevant al oricarei ocazii, este esential ca acesta sa fie selectat si modelat intr-un mod care sa reflecte gusturile si inclinatiile sarbatoritului. Va recomandam sa alegeti un tort cu mesaj personalizat, avand in vedere importanta momentului in sine. 

Prin urmare, asigurati-va ca si urmatoarele elemente sunt incluse:

•    Lumanarile care vor fi puse pe tort - este de preferat sa alegeti clasicele cifre 1 si 8; 
•    Pahare si farfurii din material de unica folosinta (si acestea pot fi personalizate cu numarul 18);
•    Confetti
•    Fluiere pentru petrecere;
•    Artificii pentru tort; 
•    Baloane din folie umflate cu heliu cu cifrele 1 si 8

Asadar, daca nu ati gasit inca locul perfect din care sa achizitionati toate aceste produse, va asiguram ca pe partymag.ro veti descoperi articole pentru orice petrecere de majorat ati dori sa organizati. 
 

Petrecere cu o anumita tematica 

 
Adolescentii vor acorda intotdeauna o mare prioritate participarii la petreceri cu o anumita tema. Pentru ca sunt interactive si moderne, acestea trezesc interesul tinerilor, in special datorita faptului ca pot alege tema generala a petrecerii, precum si accesoriile si decoratiunile. Posibilitatile sunt nenumarate, pentru ca puteti sa organizati un eveniment bazat pe anii ’40 sau ’80, Flower Power, Hollywood sau chiar un bal mascat. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!