CARE SUNT CELE MAI POPULARE COSTUME DE CARNAVAL PENTRU FEMEI?

CARE SUNT CELE MAI POPULARE COSTUME DE CARNAVAL PENTRU FEMEI?
A face o alegere excelenta de costumatie pentru o petrecere de tip carnaval poate fi foarte dificil, mai ales atunci cand sunteti pe ultima suta de metri. Este nevoie de o perioada considerabila de planificare, precum si de multa gandire creativa pentru a obtine un rezultat de exceptie. Cu toate acestea, daca nu dispuneti de mult timp si cautati un look care sa va faca sa iesiti in evidenta, va prezentam o selectie grozava de costume de carnaval pentru femei la care puteti apela cu incredere atunci cand sunteti in criza. 
 

Vestimentatii traditionale din basme


Combinatia dintre o rochie din satin si catifea cu o bentita sau o funda din acelasi material creeaza un aspect cu adevarat atractiv de Alba ca Zapada. Adunati-va cele mai apropiate prietene si mergeti la urmatoarea petrecere mascata intr-un costum care reprezinta toata aristocratia Disney, pentru ca in mod sigur veti face senzatie. 
 

Rochii din anii 1920


Cu o asemenea tinuta veti da impresia ca v-ati intors in anii '20. O tinuta cu flapper cu paiete este o modalitate excelenta de a recrea spiritul perioadei. Acest ansamblu este o alegere simpla de costum, care contine tot ce aveti nevoie. Nu uitati insa, un aspect foarte important este sa purtati aceasta tinuta cu o pereche de pantofi cu toc speciali. Cu siguranta veti atrage privirile tuturor cu un costum atat de senzual si plin de culoare cum este acesta!
 

Costumul de vampirita


Clasicul costum de vampirita este o alta optiune ideala pentru un carnaval, mai ales ca puteti adapta vestimentatia intr-un mod cat mai placut. Adaugati accesorii de tot felul si veti obtine look-uri speciale, care vor atrage toate privirile la petrecerea la care mergeti. Nu uitati de coltii albi, de rujul rosu si de alte detalii similare pentru a crea o iluzie perfecta. 
 

Ce ar trebui sa purtati pentru cel mai bun costum de vrajitoare


Daca sunteti in cautarea unui costum care sa fie cat mai misterios, puteti alege in orice clipa sa va deghizati intr-o vrajitoare rea. Asadar, optati pentru aceste rochii lungi, in straturi, care in mod sigur vor raspunde tuturor dorintelor si preferintelor pe care le aveti si va vor feri de toate blestemele posibile. De asemenea, vrajitoarele sunt un simbol al petrecerilor mascate, asa ca nu aveti cum sa dati gres. 

La partymag.ro veti gasi cate o alternativa pentru fiecare preferinta si veti putea alege un costum pe placul dumneavoastra, indiferent de directia in care veti dori sa mergeti. Tot ce trebuie sa faceti este sa consultati produsele, sa le comandati pe cele care va fac cu ochiul si apoi sa porniti catre petrecerea mascata la care mergeti. Faceti din aceasta seara una memorabila cu ajutorul vestimentatiei iesite din comun pusa la dispozitie de partymag.ro. Optiunile sunt suficient de diversificate incat fiecare persoana sa aiba certitudinea ca va gasi un costum potrivit care sa se ridice la nivelul asteptarilor. Nu in ultimul rand, preturile sunt atractive, iar oricine isi va permite achizitionarea produselor preferate. 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!