CARE SUNT CELE MAI POPULARE COSTUME DE HALLOWEEN PENTRU COPII?

CARE SUNT CELE MAI POPULARE COSTUME DE HALLOWEEN PENTRU COPII?
Luna octombrie este chiar dupa colt si daca nu ati facut asta pana acum, atunci acesta este momentul oportun pentru a incepe vanatoarea de costume de Halloween pentru cei mici. Cele mai populare personaje sunt inspirate, in fiecare an, din filme, emisiuni de televiziune, jocuri video sau cateva tinute traditionale care nu au cum sa dea gres. Cei mici iubesc acest moment al anului in care au ocazia sa fie altcineva, sa se picteze si sa nu uitam de dulciurile pe care le pot manca. Daca nu ati ales inca un costum ideal pentru ei, atunci partymag.ro vine catre dumneavoastra cu cateva variante pe care prichindeii le vor indragi peste masura. 


 

Clasicul costum de schelet

Exista o probabilitate extrem de mare ca cel mic sa vina in camera dumneavoastra in miezul noptii imbracat in acest costum pentru a se asigura ca ati intrat in spiritul Halloween-ului. Deghizati in acest mod, copilasii vor fi de nerecunoscut, iar bucuria de a primi dulciuri va fi si mai mare.


 

Hocus Pocus! 

Cu totii stim cat de mult iubesc cei mici magia! Un costum de vrajitoare este o optiune foarte practica si indragita de fetite. Daca doriti, cu putin machiaj si cu cateva accesorii, puteti avea parte de un Halloween special, in stilul clasicului film Hocus Pocus. Costumati-va micuta in una dintre vrajitoarele preferate si distractia este garantata. 

Spider-Man 

Cu siguranta micutul dumneavoastra va fi indragostit de ideea de a face parte din multivers si de a fi Spider-Man anul acesta! Un asemenea costum il va face sa simta mai sigur pe el si sa se bucure de o seara de neuitat la vanatoarea de dulciuri, alaturi de prietenii sai. 
 

Super eroii preferati pentru copii sensibili

Costumele cu captuseala, masti de fata, caciuli sau alte elemente de acest fel ar putea fi pur si simplu neplacute si nu sunt potrivite pentru copiii care au tulburari de procesare senzoriala. Daca sunteti in cautarea unui costum care sa fie potrivit pentru cei mai sensibili si care sa le ofere acestora un Halloween distractiv, fara stres puteti incerca un costul de super erou de tip pijama. Super Man sau costumul de vampir sunt doar doua dintre cele mai populare variante, insa exista pe site si multe alte optiuni. Astfel, cel mic poate pleca relaxat la colindat. 


Printesele cu care nu puteti da gres

Personajele adorate de toate micutele domnisoare sunt printesele! Ariel, Aurora, Elsa sau Cenusareasa, toate aceste optiuni vor fi cum nu se poate mai apreciate de cele mai mici colindatoare. Cu siguranta paleta de personaje este una larga si fie ca cea mica isi doreste o seara in pielea lui Belle sau a lui Pocahontas, pe site gasiti doate accesoriile de care are nevoie. 


Fiorosul vampir 

Ei bine, da. Vampirul si vampirita se afla pe lista de costume preferate a celor mici cand vine vorba despre sarbatoarea de Halloween. Accesorizate corect si cu un machiaj potrivit, deghizarile de acest fel pot fi castigatoare si ii pot pune pe cei mici in centrul atentiei, lucru care in mod sigur le va face placere. 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!