CE ACCESORII DE MASA POTI ALEGE PENTRU O CINA ROMANTICA?

CE ACCESORII DE MASA POTI ALEGE PENTRU O CINA ROMANTICA?
Cu siguranta, exista o multime de accesorii diferite pe care le poti alege pentru o cina romantica, care sa iti permita sa creezi o atmosfera foarte intima de care tu si partenerul sa va bucurati. Iata cateva idei pe care le-am pregatit pentru tine:
 

Lumanari

Nimic nu creeaza o atmosfera mai placuta decat stralucirea blanda a lumanarilor. Ia in considerare utilizarea unor lumanari de diferite dimensiuni si tipuri pentru a crea o ambianta calda si romantica. Cu siguranta, totul va fi mai placut, iar seara va continua in aceeasi nota relaxanta in care a inceput. 


 

Flori

Florile proaspete pot adauga un strop de culoare si o nota de frumusete naturala la masa. Alege florile preferate ale partenerului sau o planta romantica, cum ar fi trandafirii. Ii poti plasa peste tot prin camera si nu numai ca te vei bucura de parfumul lor, dar, cu siguranta vei avea de castigat si la capitolul estetica. 
 

Fata de masa

Elementele pe care le pui pe masa, cum ar fi o fata de masa sau servetele, pot contribui la adaugarea unei note de eleganta. Alege decoruri de masa intr-o culoare blanda, romantica, cum ar fi roz sau rosu si bucura-te de o seara pe cinste cu persoana pe care o indragesti atat de mult. 
 

Farfurii si tacamuri

Poti opta pentru farfuriile si tacamurile care sunt speciale si romantice, cum ar fi cele cu un desen cu inimioare sau cele realizate dintr-un material luxos, cum ar fi portelanul pentru un plus de eleganta si rafinament. Alege tacamuri care sunt formale si elegante si nu dai gres cu cele din argint sau cele placate cu aur.


 

Vesela

Poti incerca sa duci la alt nivel experienta culinara folosind vesela frumoasa si speciala cum ar fi pahare de cristal sau pahare cu margini aurii. Selecteaza piese de servire, precum platouri si boluri care sunt elegante si contribuie la estetica generala a mesei. Nu uita ca este foarte important sa existe o coordonare cromatica intre acestea, pentru a crea impresia unitatii. 
 

Decoratiuni

Micile detalii, cum ar fi petale de trandafir imprastiate pe masa sau o vaza cu flori proaspete, pot adauga un aer romantic si intim atmosferei pe care vrei sa o pregatesti pentru persoana iubita.
 

Muzica

Nu uita sa creezi atmosfera cu putina muzica romantica care se poate asculta incet, pe fundal. Poti pregati un playlist personal, fie poti gasi online multe care sa fie potrivite pentru o ocazie speciala. 

De cele mai multe ori, secretul unui decor pentru o masa romantica este sa te concentrezi pe crearea unei atmosfere calde si intime prin utilizarea unei lumini blande, a florilor si a atingerilor personale, dar este important sa gasesti o varianta potrivita pentru tot peisajul general al incaperii. Alege accesorii de masa care sa iti reflecte stilul personal si care sa te ajute sa pregatesti terenul pentru o seara memorabila si romantica. 

Partymag.ro vine in ajutorul tau pentru a crea unele dintre cele mai speciale momente alaturi de cea mai importanta persoana din viata ta. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!