CE ARTICOLE DE PETRECERE ALEGI PENTRU VALENTINE'S DAY?

CE ARTICOLE DE PETRECERE ALEGI PENTRU VALENTINE'S DAY?
Planifici petrecerea de Valentine’d Day pentru toti prietenii tai indragostiti in acest sezon? Iata cateva idei de petrecere de Ziua Indragostitilor care vor face ca decorul, mancarea si jocurile de la eveniment sa ramana mult timp in memoria invitatilor.  Fa o lista de invitati si pregateste-te pentru o petrecere dulce, cu bomboane si cu un tort in forma de inima absolut delicios. Exista o multime de detalii dragute care cu siguranta vor satisface chiar si cei mai critici ochi. 
 

Planificarea petrecerii si invitatiile de Ziua Indragostitilor


Pe langa articolele de baza de Ziua Indragostitilor, cum ar fi farfuriile, canile, servetelele si decoratiunile, iti recomandam sa cumperi si cateva produse de detaliu care vor completa perfect cadrul romantic pe care urmaresti sa-l obtii. 

•    Consumabile pentru realizarea de invitatii, cum ar fi hartie de carton, autocolante, markere si sclipici; 
•    Cutii cu bomboane si ciocolata; 
•    Trandafirii, imaginile cu Cupidon si inimioarele nu trebuie sa lipseasca;
•    Arata-le invitatilor tai putina dragoste trimitandu-le invitatii personalizate de Ziua Indragostitilor la petrecerea pe care o organizezi. In mod sigur acestia vor fi indragostiti de ele; 
•    Imbraca invitatiile cu buline roz simple, autocolante in forma de inima si fundite; Decoreaza in continuare adaugand un autocolant „Be My Valentine” pe plic.
 

Idei de decor pentru petrecerea de Valentine's Day


Acopera o masa cu cateva piese de petrecere tematica si in mod sigur nu vei da gres. Poti folosi toate elementele in aceleasi model sau le poti combina cu buline roz si rosii. Nu uita sa incluzi si paie cu inimioare, pentru ca invitatii sa poata sa guste mai multe bauturi. 

De asemenea, poti acorda o atentie deosebita pieselor centrale florale si poti alege servetele care pot sa se incadreze cu usurinta in tematica. Poti impaturi servetelul in diferite moduri, insa cel mai cunoscut este coroana, care este si extrem de aspectuoasa. De asemenea, poti alege servetele in forma de inima care sunt mai mult decat potrivite pentru o astfel de petrecere. Mai mult, poti chiar modifica bannerele clasice de party prin adaugarea unor inimioare, stelute si multe alte abtibilduri de acest fel. 



Nu uita sa adaugi detalii decorative pe podea. O combinatie de baloane in forma de inima, petale de trandafiri si confetti cu inimi aurii sunt doar cateva dintre articolele care pot completa in mod ideal decorul casei tale. Totul este cat se poate de practic si de eficient daca vei alege sa cumperi accesoriile si articolele de care ai nevoie de la partymag.ro, acolo unde acest tip de articole se gasesc cu mare usurinta. Uita chiar acum de toate drumurile la magazine diferite, pentru ca aici poti sa gasesti tot ceea ce iti trebuie. 

Poti gasi cu usurinta toate produsele necesare pentru o petrecere de Valentine’s Day de neuitat alaturi de persoana iubita si de cei dragi. Astfel, daca urmaresti pregatirea unui eveniment pe cinste, atunci stii ce ai de facut, iar Partymag iti aduce mai aproape tot arsenalul de care ai nevoie. Te despart doar cateva click-uri, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!