CE ARTICOLE DE PETRECERE SA ALEGI PENTRU COPIII PASIONATI DE SPATIU?

CE ARTICOLE DE PETRECERE SA ALEGI PENTRU COPIII PASIONATI DE SPATIU?
Va pregatiti tinerii exploratori pentru o misiune prin spatiul cosmic si nu stiti exact de unde sa incepeti cu pregatirile? Puteti incepe citind ghidul pe care vi-l prezentam pentru organizarea unei petreceri cu o tematica spatiala. Fie ca le pregatiti celor mici prajituri in forma de stea sau posibilitatea de a participa la activitati pe Luna sau Marte, copiii se vor distra fantastic intr-un asemenea cadru. Constelatiile si sistemul solar ii fascineaza pe cei mici, asa ca nu ratati ocazia de a-i face fericiti. La partymag.ro, veti gasi solutii numai bune pentru o asemenea tematica. 

Pe langa stimularea aprecierii pentru domenii precum stiinta, ingineria si matematica, subiectul poate servi si ca baza pentru o petrecere în spatiu foarte placuta. Exista o multime de idei creative la care puteti apela si o multitudine de produse de care va puteti folosi pentru a le aduce la realitate. Veti descoperi cate ceva pentru fiecare grupa de varsta, de la jocuri pentru copiii mai mici, pana la seri de film Marvel pentru cei mai mari. 
 

Activitati si competitii din jurul cosmosului

Jocurile de petrecere si mestesugurile traditionale pot fi usor transformate in activitati minunate cu o tema spatiala, adaugand un strop de praf de stele si de magie. 
 

Planete muzicale

Aceasta este o variatie distractiva a jocului traditional al scaunelor muzicale. Pur si simplu folositi cateva fotografii sau sabloane cu planete si pozitionati-le in cerc pe podeaua sufrageriei. Acesta va reprezenta sistemul solar. Porniti muzica, conform jocului clasic si tot ce trebuie sa faca cei mici este sa danseze, iar atunci cand muzica se opreste sa localizeze o planeta din sistemul solar pe care sa se aseze. 
 

Achizitionati baloane si organizati o cautare de planete 

Este, de asemenea, posibil sa dati unei vanatori de comori clasice o intorsatura iesita din comun, colorand baloane simple in planete si ascunzandu-le in diferite camere sau colturi ale casei. Exploratorii ar trebui sa fie mai intai impartiti in doua echipe, iar apoi sa li se atribuie sarcina de a descoperi toate planetele din sistemul solar. 
 

Rachete DIY

Permiteti imaginatiei copiilor sa creeze, in timp ce isi construiesc propriile rachete din obiecte de uz casnic. Recipientele pentru iaurt si rolele de hartie igienica fac rachete grozave; tot ce trebuie sa faceti este sa adaugati un con de carton in partea de sus, sa-l vopsiti si sa-l impodobiti cu sclipici sau confetti. De asemenea, ati putea chiar sa transformati o cutie uriasa de carton intr-o nava spatiala si apoi sa-i lasati pe copii sa o decoreze oricum considera. 
 

Decoratiuni speciale 

Exista o multime de activitati de joaca disponibile pe care le puteti adapta tematicii pentru ca cei mici sa se bucure de o petrecere de neuitat. De asemenea, decorul este un aspect foarte important atunci cand vine vorba despre evenimente de acest fel. La partymag.ro gasiti tot ceea ce aveti nevoie atat pentru jocurile de mai sus, cat si pentru elementele ce tin de amenajarea casei si a mesei precum: farfurii in forma de stea, pahare, paie, baloane si nu numai.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!