CE COSTUME DE CARNAVAL ALEG BARBATII PENTRU PETRECEREA DE HALLOWEEN?

CE COSTUME DE CARNAVAL ALEG BARBATII PENTRU PETRECEREA DE HALLOWEEN?
In fiecare an, Halloweenul trezeste in fiecare dintre noi o dorinta puternica de a ne costuma in cele mai interesante personaje. Este de la sine inteles ca in aceasta perioada a anului, va trebui sa programati din timp un moment in care aveti cateva ore in care sa cumparati si sa alegeti un costum potrivit pentru petrecerea la care mergeti. Cu toate acestea, alegerea poate fi o sursa neprevazuta de frustrare si suparare, mai ales atunci cand nu stiti cu exactitate ce cautati. Pe partymag.ro veti gasi o multitudine de solutii excelente si de variante care sa va satisfaca toate dorintele, in asa fel incat sa fiti cum nu se poate mai incantati de felul in care aratati la final. 
 

Costumul de super-erou


Nu exista nicio cerinta obligatorie ca vestimentatia pe care o alegeti sa fie terifianta. Multi barbati care merg in grupuri mai mari la petreceri aleg sa se costumeze in super-eroi. Acest lucru se datoreaza faptului ca super-eroii ofera o alternativa noua si revigoranta la hainele clasice. Desi exista mult prea multe costume de super-erou din care puteti alege, unele dintre cele mai populare ii vor include pe Batman, Spiderman sau Superman. 
 

Costumul de schelet


Un costum de schelet este, cu siguranta, o deghizare populara. Machiajul si tinuta inspaimantatoare vor da fiori pe sira spinarii tuturor celor de la petrecere. De asemenea, credem ca este unul dintre cele mai frumoase costume de Halloween pentru barbati care, de asemenea, poate fi gasit oriunde. Adaugati cateva oase si artefacte voodoo pentru a se imbina cu tinuta dumneavoastra si nu veti da gres.
 

Zombie 


Cu siguranta, nu va fi niciodata demodat sa va deghizati asemenea unui zombie pentru Halloween, deoarece acesta este un clasic al sarbatorii. Anul acesta este momentul perfect pentru a iesi din cripta voastra si pentru a zabovi cateva ore la o petrecere distractiva. Puteti alege un asemenea costum de zombie de pe site-ul partymag.ro si veti constata ca niciodata nu a fost mai simplu sa va costumati. 
 

Vampirul 


Daca ar fi sa alcatuim o lista de idei pentru costume de Halloween pentru barbati, aceasta nu ar fi completa daca nu includem un vampir al noptii. Vampirul insetat de sange este unul dintre costumele preferate ale domnilor. Este o alegere indrazneata, perspicace care in mod sigur va intoarce toate privirile si va permite sa va bucurati de toata atentia celor prezenti. In plus, daca veti accesoriza tinuta finala cu niste colti, sange fals si vopsea alba pentru fata, veti fi gata imediat pentru o seara de neuitat. 

Cu siguranta, exista o multime de idei care v-ar putea veni in minte, iar la partymag.ro veti gasi cate ceva pentru imaginatia oricui. Oricat de complex ar fi costumul pe care il cautati, clasicele sunt mereu un punct bun de pornire cu care nu aveti cum sa gresiti. Partymag propune solutii pentru toate preferintele, motiv pentru care toti cei care apeleaza aici au garantia ca vor putea face o alegere cu adevarat inspirata. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!