CE DECORATIUNI SA ALEGI PENTRU PETRECEREA DE HALLOWEEN?

CE DECORATIUNI SA ALEGI PENTRU PETRECEREA DE HALLOWEEN?
Atmosfera unei petreceri de Halloween este un aspect important al evenimentului in sine. Cu siguranta aveti deja o multime de responsabilitati pentru ca sunteti gazda, insa nu uitati ca decoratiunile sunt esentiale pentru o petrecere de Halloween reusita. Acestea sunt o forma buna prin care oferiti camerei un vibe spooky. Va puteti asigura ca toata lumea se distreaza, fiind creativ cu decorul si gandindu-va la lucrurile care i-ar face sa se simta cu adevarat bine. 
 

Acordati atentie zonelor in care invitatii isi vor petrece cea mai mare parte a timpului


Cel mai probabil veti fi limitat la spatiul unui living si, de aceea, nu va fi nevoie sa incarcati mediul cu foarte mult decoratiuni. In primul rand este important sa va raportati la numarul de persoane pe care doriti sa le invitati la petrecere si sa incercati sa le oferiti invitatilor cat mai mult spatiu. Zona de desfasurare trebuie sa fie larga, permisiva si cat mai corect decorata, in asa fel incat sa aveti parte de o buna desfasurare a evenimentului. 
 

Atarnati panze de paianjen false de tavan sau pe pereti


Puteti achizitiona panze de paianjen de la partymag.ro pentru a va bucura de un aspect senzational al camerei. Extindeti-le peste zonele in care ar fi vizibile precum ferestrele sau semineurile, dar nu le agatati atat de jos incat sa impiedice deplasarea libera prin camera. De asemenea, pe partymag.ro veti gasi si paianjeni de plastic negru pe care va recomandam sa ii dispersati in jurul panzelor. Pentru un impact si mai puternic, ati putea sa grupati toate aceste panze intr-o singura locatie pentru a da impresia unui roi. 


 

Abtibilduri pentru pereti


Siluetele de lilieci sunt cel mai simplu artificiu decorativ pe care il puteti aborda. Cu siguranta, acestea sunt un „must” pentru orice imagine care evoca Halloween-ul. La fel de bine, puteti opta pentru abtibilduri in forma de paianjeni, panze de paianjen sau pisici negre. Ideea ca liliecii zboara in departare poate fi creata prin lipirea lor pe unul din peretii zonei in care desfasurati petrecerea. La partymag.ro gasiti o multime de optiuni, unele dintre ele fiind chiar si 3D. 
 

Folositi luminite 


Pur si simplu plasarea unei instalatii albe de Craciun in spatele decoratiunilor va fi suficienta pentru a le scoate in evidenta si pentru a atrage atentia asupra lor. Pentru a contribui si mai mult la ambianta, ati putea impodobi un felinar de hartie sau un abajur cu abtibilduri de tot felul. Utilizati, de asemenea, filtre de lumina mai calde, in nuante de portocaliu, verde sau albastru pentru a oferi luminii deja existente un aspect mai misterios, specific sarbatorii. 
 

Decorati casa cu elemente care reflecta toamna 


Multe dintre decoratiunile de toamna pot fi folosite si in cazul petrecerilor de acest fel. Dovlecii sunt cel mai emblematic simbol al Halloween-ului, dar alte decoratiuni de toamna, cum ar fi frunzele si tartacutele, sunt universal asociate cu sezonul si sunt cum nu se poate mai populare. La partymag.ro veti descoperi o multime de asemenea elemente care sa imbunatateasca semnificativ aspectul casei. 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!