CE DECORATIUNI SI ARTICOLE SA ALEGETI PENTRU O PETRECERE CU PRINTESE?

CE DECORATIUNI SI ARTICOLE SA ALEGETI PENTRU O PETRECERE CU PRINTESE?
La un moment dat in viata ei, orice micuta domnisoara viseaza sa devina printesa, iar cel mai important este faptul ca, in calitatea de parinte, ii puteti indeplini acest vis chiar si pentru cateva ore, organizand o petrecere cu tematica. Nu stiti de unde sa achizitionati toate cele necesare pentru un asemenea eveniment? Ei bine, la noi pe site, partymag.ro, veti descoperi o multime de produse si de articole dedicate acestei teme, care vor face din orice petrecere, una speciala pentru micuta dumneavoastra. 

Tot ce va mai trebuie este putina creativitate, rabdare, o trusa magica si cateva click-uri, pentru ca in cel mai scurt timp, unele dintre cele mai bune idei de decor sa vina catre dumneavoastra. 
 

Amenajarea mesei


Piesele centrale de pe masa sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale decorului oricarei petreceri. Nu va ingrijorati atat de mult; cu foarte putina munca, totul poate fi facut sa para cat se poate de festiv si special. Ba mai mult, tematica principala va fi pastrata cu sfintenie daca alegeti articolele potrivite de la noi de pe site. 

Cu cateva saptamani inainte de eveniment, ar trebui sa incepeti prin a gandi totul din perspectiva logistica. Aveti suficient loc pe masa pentru tot ceea ce aveti nevoie? Exista suficiente locuri disponibile? Scaunele sunt la o inaltime potrivita pentru copii? In cazul in care aceste lucruri nu sunt asa cum ar trebuie, ganditi o strategie de rezerva care sa va asigure ca toate aspectele sunt in concordanta. 

Dupa aceea, cautati o fata de masa colorata care sa completeze perfect culorile pe care le alegeti pentru evenimentul dumneavoastra. Daca nu sunteti sigura ce culoare sa selectati, in mod sigur nu aveti cum sa dati gres cu un roz deschis, deoarece acesta va functiona cu majoritatea decorului ales pentru aceasta tematica. De asemenea, tot acum puteti alege si tot ceea ce tine de vesela, de la pahare, farfurii si furculite imprimate in asa fel incat sa se potriveasca perfect. 
 

Pachetele cu bunatati


Copiii sunt mereu recunoscatori atunci cand primesc pungute cu bunatati. S-ar putea sa puneti in ele lucruri precum dulciuri, abtibild-uri, baloane si multe alte surprize in acest tip de pachetele pe care le veti oferi la o petrecere cu printese. Cautati lucruri care nu sunt doar placute, ci si foarte accesibile si usor de utilizat, dar care in acelasi timp au un aspect strans legat cu tematica 

La sfarsitul petrecerii, daca a mai ramas vreo prajitura, o puteti impacheta pentru a o pune in pungi alaturi de celelalte lucruri.
 

Baloane si multa veselie


Cu totii stim ca o petrecere pentru copii nu este la fel daca prin incapere nu exista cateva baloane care sa ii faca pe cei mici sa se distreze, sa alerge si sa zambeasca pana la urechi. Va recomandam sa alegeti baloane in culoarea proeminenta a tematicii pentru a realiza o concordanta cromatica de care cei mici sa se bucure. Puteti selecta atat baloane simple, cat si unele cu heliu, ideale pentru acest tip de eveniment. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!