CE PETRECERI TEMATICE POT ALEGE PENTRU O FETITA??

CE PETRECERI TEMATICE POT ALEGE PENTRU O FETITA??
Cand vine vorba de petreceri tematice pentru fete, exista numeroase optiuni incantatoare din care sa alegi. Iata cateva idei populare:

1. Petrecere printesa: Lasa-o pe sarbatorita si pe prietenele ei sa devina printesele la care viseaza . Decoreaza locatia cu culori regale, cum ar fi roz și violet, amenajeaza o cabina foto cu tematica de printese si ofera oaspetilor coroane, diademe sau aripi de zana.

2. Petrecere cu zane: creeaza o atmosfera magica cu o petrecere pe tema zanelor. Decoreaza cu lumini sclipitoare, flori si aripi de zana. Creaza o masa de lucru pentru a face baghete de zane sau coroane de flori si ia in considerare si pictura pe fata sclipitoare.

3. Unicorn Party: Unicornii sunt creaturi incantatoare care capteaza adesea imaginatia fetelor. Decoreaza cu culori pastelate, curcubee si decoratiuni cu tematica unicorn. Incorporeaza jocuri cu tematica unicorn, serveste delicii in forma de unicorn si pregateste un tort care sa respecte aceeasi tematica.

4. Petrecere cu sirene: Scufunda-te intr-o aventura subacvatica cu o petrecere pe tema sirenelor. Decoreaza cu scoici, culori predominante albastru-verde si cozi de sirena. Organizeaza o vanatoare de comori pe tema sirenelor si serveste gustari, cum ar fi biscuiti in forma de pesti aurii.

5. Petrecere cu balerine: Daca sarbatorita iubeste baletul sau dansul, o petrecere pe tema balerinelor poate fi perfecta. Decoreaza cu fuste de balet, papuci de balet și decoratiuni roz. Organizeaza un curs de dans sau angajeaza un instructor de dans pentru o mini lectie de balet.

6. Disney Princess Party: Adu magia Disney la petrecere prin incorporarea mai multor printese. Alege o tema de printesa Disney sau lasa fiecare invitata sa vina imbracata in printesa preferata. Include activitati precum un joc trivia cu printese sau cantece Disney.

7. Petrecere cu supereroine: da putere fetelor cu o petrecere cu tematica de supereroine. Lasa-le libertatea sa se imbrace in supereroinele lor preferate, cum ar fi Wonder Woman sau Supergirl. Decoreaza cu simboluri si culori specifice si organizeaza activitati si jocuri cu tematica de supereroi.

8. Petrecere cu arta: Dezlantuieste creativitatea cu o petrecere cu tematica artistica. Amenajeaza posturi de arta cu diverse rechizite, cum ar fi vopsele, creioane si markere. Pregateste panze sau proiecte de arta pentru ca oaspetii sa isi creeze propriile capodopere. Afiseaza opera de arta la petrecere si lasa fiecare copil sa isi ia creatia acasa la sfarsitul petrecerii.

Nu uita sa implici sarbatorita in procesul de selectie a temei pentru a te asigura ca se aliniaza cu interesele si preferintele ei. Adaptarea decoratiunilor, activitatilor si accesoriilor de petrecere la tema aleasa va face petrecerea deosebit de speciala si memorabila.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!