CE TEMATICA SA ALEGI PENTRU O PETRECERE IN SEZONUL CALD?

CE TEMATICA SA ALEGI PENTRU O PETRECERE IN SEZONUL CALD?
Exista ceva mai dulce si mai placut decat vara? Soarele straluceste, pasarile ciripesc, iar anotimpul cald iti ofera mai multe optiuni decat orice alt sezon pentru a pregati cele mai speciale si mai superbe petreceri posibile. La urma urmei, exista din ce in ce mai multe oportunitati de a organiza activitati in aer liber. Ai acces la multe palete colorate cu care sa te joci, iar temele nesfarsite ale activitatilor de vara sunt perfecte pentru a surprinde si pentru a incanta participantii. Iata cateva tematici cu care in mod sigur nu ai cum sa dai gres atunci cand organizezi o petrecere in timpul anotimpului cald. 
 

Insula Luau

Participanti se pot distra foarte mult imbracandu-se cu haine relaxante. Este ocazia ideala pentru a imbraca pe toata lumea in ton, fara a cheltui prea mult pe aceste detalii. O camasa clasica de plaja pe care o cumperi de la orice magazin de haine si o ghirlanda de flori ar trebui sa fie mai mult decat suficiente. Frunze false, flori tropicale si toate obiectele de inspiratie tiki sunt ideale pentru aceasta tema si pot fi achizitionate fara prea mult efort de la partymag.ro. Lasa-l pe barman sa amestece bauturi tropicale dulci si bucura-te de cele mai bune preparate posibile intr-un mod cat mai placut. 


Distactie la piscina

Poti alege sa organizezi o petrecere la piscina, care cu siguranta va avea un impact mare atat asupra adutilor, cat si asupra celor mici. Atmosfera de petrecere din toiul verii poate fi completata cu baloane, saltele de apa in forma de fructe sau palmieri si tacamuri, pahare, servetele si paie in diverse culori aprinse. Cu cat accesoriile pe care le alegi sunt mai colorate, cu atat atmosfera petrecerii va fi mai vesela. Nu uita de ghirlande, perdele decorative multicolore si de baloane in forma de acadea pentru a pastra linia de veselie.


Jocurile Olimpice de vara

O tema grozava pentru a emotiona si a implica oamenii! Ce ar putea fi mai potrivit vara decat Jocurile Olimpice de vara? Fiind una dintre activitatile preferate pentru petrecerile de team building si evenimente de networking, aceasta tema ofera o oportunitate excelenta de a forma echipe si de a le face sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun. Poti organiza mini curse de biciclete, piramide umane si alte activitati care sigur te vor face sa razi si sa te bucuri de timpul petrecut cu invitatii. 


Culoarea anului

Culoarea Pantone a avut un impact major asupra industriilor precum moda, industria mobilei, ambalajelor sau designul grafic. Tema “Culoarea anului” iti ofera o scuza excelenta pentru a folosi o singura familie de culori si pentru a crea o experienta vizuala fascinanta, care intrece toate asteptarile si ii face participanti sa ramana complet uimiti. Iti faci griji ca s-ar putea sa nu gasesti mobilier in nuante precum „ultraviolet” sau „coral viu”? Cu siguranta poti alege o selectie de lumini cu care sa oferi camerei exact acea nuanta pe care ti-o doresti. 



Da frau liber imaginatiei si organizeaza cele mai reusite petreceri de vara!

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!