CUM DECOREZI CASA DE PASTE?

CUM DECOREZI CASA DE PASTE?
Exista o multime de idei cand vine vorba despre decoratul casei pentru Paste, in functie de stilul si preferintele personale. Iata cateva idei care te vor ajuta sa creezi unele dintre cele mai speciale decoruri posibile. Cu ajutorul partymag.ro vei descoperi nenumarate optiuni si de articole de amenajare, care vor transforma Pastele intr-o sarbatoare si mai speciala. 
 

Oua de Paste

Un simbol clasic al Pastelui, ouale vopsite pot fi incorporate in decoratiunile tale intr-o varietate de moduri. Poti vopsi oua in nuante luminoase, pastelate si le poti folosi pentru a crea piese centrale de masa sau ghirlande, ori poti opta pentru oua artificiale din spuma sau plastic. De asemenea, poti decora ouale folosind autocolante, markere sau vopsea si iti poti crea propria vanatoare de oua de Paste pentru ca prietenii si familia sa se bucure de o zi speciala in aer liber. 
 

Flori de primavara

Inveseleste-ti casa cu flori proaspete in nuante de galben, roz si mov, care sunt adesea asociate cu Pastele si cu sosirea primaverii. Totodata, nu uita sa iei in considerare afisarea lor in vaze, cosuri sau chiar in recipiente cu tematica de Paste, cum ar fi cupele de oua in culori pastelate.
 

Iepurasi

Un alt simbol popular al Pastelui sunt iepurasii, care pot fi incorporati in decoratiunile tale intr-o varietate de moduri. De altfel, poti expune iepurasi de plus si poti folosi figurine din lemn sau ceramica. Totodata, ai putea sa iti creezi propriile obiecte de artizanat cu tema iepurasilor folosind materiale precum pasla sau hartia.


 

Culori pastelate

Nuantele pastelate, moi, precum galben, roz, albastru si verde sunt adesea asociate cu Pastele si cu sosirea primaverii. Poti lua in considerare utilizarea acestor culori in decorul de Paste, fie ca va fi sub forma de fete de masa, baloane sau chiar oua pictate.


 

Decoratiuni cu tematica de Paste

De la cosuri si coroane de Paste la ghirlande cu iepurasi si ornamente in forma de oua, exista o multime de decoratiuni prefabricate disponibile pentru a te ajuta sa intri in spiritul Pastelui. De asemenea, vei putea crea propriile decoratiuni folosind materiale precum hartie, spuma sau tesaturi si iti poti lasa creativitatea sa zboare.


 

Decoratiuni de masa

Daca planifici un pranz sau o cina de Paste, ia in considerare posibilitatea de a utiliza o fata de masa festiva si cateva servetele tematice. Poti adauga, de asemenea, unele detalii cu tematica pascala precum solnite speciale de sare si piper in forma de iepuras sau de ou. 
 

Decoratiuni in aer liber

In plus, daca locuinta ta dispune de o veranda, nu te limita doar la interiorul casei. Adauga cateva lumini stralucitoare sau felinare colorate sau inceaca sa creezi o zona de socializare confortabila cu paturi si perne. 

Mizeaza in mare parte pe decoratiuni care sa reprezinte ceva pentru tine si pentru cei dragi si nu uita ca cel mai important lucru este sa te bucuri de cat mai multe clipe cu familia ta. De aceea, partymag.ro iti ofera o multime de produse speciale pentru decorare, astfel incat sa nu lipseasca absolut nimic.  
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!