CUM DECOREZI CASA PENTRU PRIMA PETRECERE A COPILULUI TAU?

CUM DECOREZI CASA PENTRU PRIMA PETRECERE A COPILULUI TAU?
Planificarea primei zile de nastere a fiului tau poate veni cu o multime de idei pe care le poti adopta in functie de ceea ce ai in casa. Poti alege dintre diferite teme pentru a decora casa pentru petrecere, pentru ca de multe ori acestea sunt castigatoare. 

1.    Alege o tematica „all blue” – culoarea iconica este o reprezentare universala a baiatului. Asa ca o petrecere cu tematica albastra va adauga o atmosfera eleganta petrecerii de nastere a fiului tau.

2.    Petrecere tematica cu masini - Baietilor le place sa se joace cu masinile, asa ca de ce sa nu creezi o tema frumoasa din ele!? 

3.    Petrecere tematica cu astronauti - Creeaza o camera intunecata cu stele stralucitoare si vezi scanteile din ochii copilului tau si a invitatilor lui. Toate acestea pot fi achizitionate de la partymag.ro, insa gama de produse iti permite sa fii si mai creativ de atat. 


 

Idei unice pentru prima petrecere de nastere a unei fete


Planificarea petrecerilor pentru fete este intotdeauna distractiva. Aceasta emotie se dubleaza atunci cand planuiesti prima zi de nastere a fetitei tale. Asa ca, si in acest caz vei putea adauga diverse teme unice cu bannere, invitatii dragute si imagini speciale. 

1.    Petrecere tematica cu printese - Prima zi de nastere a printesei ar trebui sa fie una speciala. Cele mici sunt indragostite de tot ceea ce inseamna Disney, asa ca nu rata sansa sa ii oferi acesteia hainele, dulciurile si decorul unei zile de printesa. 

2.    Petrecere cu sirene sau zane - Toate fetitele iubesc celebrul personaj Ariel din Mica Sirena sau pe Tinkerbell. Poti planifica totul cu acuarele, pictura, baloane si multe altele. De asemenea, poti cumpara un costum de sirena dragut si confortabil pentru micuta ta. 


 

Idei de decor pentru o aniversare perfecta 


Exista o multime de idei pe care le poti alege pentru prima zi de nastere nastere a micutei sau a micutului. Decoratiunile si cadourile sunt foarte importante pentru ca vor ramane pentru totdeauna in pozele pe care le vei arata celor mici. In plus, copiilor le va placea sa le priveasca cand vor creste. Incepe prin a colecta diferite imagini de decor, idei si alege-le pe cele mai bune sau pe cele care crezi ca se potrivesc cel mai bine. 



Invitatie pentru prima zi de nastere - Invita un numar limitat de oameni format din familie si prieteni la prima petrecere. Nu vrei ca cel mic sa fie speriat cand vede atat de multi oameni in jur. Poti crea felicitarile chiar tu pentru a adauga un efect personal invitatiilor. 

Joaca-te cu fotografiile - In primul rand, totul despre copilul tau este special. Este o idee grozava sa creezi si sa surprinzi momentele speciale inca din ziua in care acesta s-a nascut. Adauga-le pe toate intr-un album cu amintiri pentru bebelusi si pune-le undeva la vedere pentru ca toata lumea sa se bucure de acele momente speciale. De asemenea, poti pune un poster colaj pe perete care arata toate clipele amuzante ale celui mic. Este important sa gasesti locul potrivit de unde sa cumperi toate accesoriile necesare pentru acest proces, iar la partymag, in mod sigur vei descoperi articolele necesare pentru a aduce la viata cele mai spectaculoase idei. 


 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!