CUM SA DECOREZI CASA DE CRACIUN?

CUM SA DECOREZI CASA DE CRACIUN?
In acest articol ne propunem sa iti venim in ajutor cu idei pentru decorarea casei de Craciun. Aceasta poate fi o sarcina ce necesita timp indelungat, atat pentru planificare, cat si pentru executie. De asemenea, vei avea nevoie de multe decoratiuni pentru a obtine o atmosfera cat mai autentica de Craciun.

In cele ce urmeaza iti vom da cateva idei pentru decorarea bradului si a casei de Craciun.
 

Bradul de Craciun

Impodopeste bradul de Craciun cu adevarat special ca sa iti surprinzi invitatii care iti calca pragul casei. Citeste mai departe ghidul pas-cu-pas despre cum sa decorezi bradul de Craciun cu stil.

Pasul 1: Alegerea bradului

Primul si cel mai important pas pentru decorarea bradului de Craciun este sa alegi bradul potrivit. Acesta poate fi natural sau poti opta pentru un brad artificial de culoare verde sau argintie. Asigura-te ca inaltimea bradului este mai mica cu cel putin 15-20 de cm fata de inaltimea camerei in care il vei plasa. 

Pasul 2: Alege o tematica de Craciun



Selectionarea unei tematici de Craciun de la inceput te va ajuta sa iti alegi corect decoratiunile pe care le vei folosi si sa obtii rezultatul dorit. Iata cateva exemple de idei:
 
  • Culori traditionale de Craciun: ornamente verzi si rosii;
  • Winter Woodland: decoratiuni si ornamente din lemn si materiale naturale de culoare argintie, alba si verde;
  • Decoratiuni si accesorii care ii intruchipeaza pe Mos Craciun, spiridusi, Spargatorul de nuci etc.

Pasul 3: Luminitele de brad

Aseaza luminitele in brad inaintea celorlalte ornamente si asigura-te ca lungimea acestora este suficienta pentru toata suprafata bradului. In functie de ornamentele de brad alese, poti opta pentru luminite monocolore sau multicolore. Incearca sa alegi luminile cu un fir care sa se potriveasca cu nuanta bradului ales. 

Pasul 4: Decorarea bradului de Craciun

Acum urmeaza cea mai distractiva parte: impodobirea bradului! Transforma aceasta activitate intr-o traditie pe care o poti impartasi cu toti membri familiei. Copii se vor distra copios impodobind bradul cu decoratiunile lor preferate! 
La final, nu uita de cel mai important ornament: steaua de brad.


 

Decorarea casei de Craciun


Pentru o atmosfera cu adevarat festiva, iti propunem o serie de accesorii si decoratiuni de Craciun care te vor ajuta sa creezi magia Craciunului.

1. Calendare de Advent



Incepe numaratoarea inversa pana la Ajunul Craciunului cu ajutorul acestor calendare inedite, care pot fi folosite si ca decoratiuni spectaculoase in casa. Calendarele reprezinta si o idee de cadou original cu ocazia Sfantului Nicolae.

2. Ghirlande decorative



Acest tip de ornamente este ideal ca si decoratiuni deoarece sunt versatile si de mare efect. Ghirlandele se pot atarna de cadrul usilor, deasupra semineului, la ferestre sau chiar si in brad. 

3. Baloane tematice



Pe partymag.ro gasesti o multitudine de baloane dedicate acestei sarbatori: baloane cu Mos Craciun, Spargatorul de Nuci, reni, pinguini, turta dulce si brazi de Craciun. Poti umfla baloanele cu heliu pentru un efect spectaculos sau poti realiza o arcada cu baloane in nuantele specifice Craciunului.







 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!