CUM SA DECOREZI CASA PENTRU O PETRECERE BABY SHOWER?

CUM SA DECOREZI CASA PENTRU O PETRECERE BABY SHOWER?
Petrecerile de baby shower s-au popularizat foarte mult in ultima perioada si la noi, iar acest lucru se datoreaza celebrarii acestui moment unic si emotionant cat mai mult posibil. Iata cativa pasi ce trebuie urmati cu atentie in cazul acestui tip de petrecere: 
 

Determina locatia petrecerii


Inainte de a incepe planificarea, trebuie sa determi unde va fi petrecerea de baby shower. De aceea, este indicat sa ai in vedere de cat spatiu ai nevoie si ce facilitati trebuie sa utilizezi pentru ca acest lucru te va ajuta sa planifici decorul.

Genul acesta de petrecere este de obicei amenajat in casa viitoarei mame deoarece aici aceasta este mai comoda si confortabila. Acest lucru va deschide o multime de oportunitati de decorare, dar este indicat sa discuti ideile pe care le ai cu viitoarea mama si partenerul ei, mai ales daca planuiesti sa faci ceva iesit din comun.  
 

Alege o tema 


A avea o tema pentru baby shower te poate ajuta sa-ti concentrezi gandurile si sa faci decorul sa arate profesional. Tema pe care o alegi depinde in intregime de tine si de preferintele viitoarei mame, dar iata cateva idei care ar putea fi foarte interesante. 

1.    Teme inspirate din jungla: temele inspirate din jungla sau safari sunt populare la baby showers, cu camere decorate intr-un amestec de verde si galben, cu lei, maimute si elefanti.

2.    Teme de film: alege filmul preferat din copilarie al viitoarei mame ca tema de petrecere. 

3.    Teme de carnaval sau circ: Temele de carnaval sau de circ pot fi decorate cu culori stralucitoare, floricele si linii sau bomboane si jocuri. 




 

Alege o paleta de nuante pe care sa o utilizezi


Poti alege o paleta de culori pentru decorul camerei. Mentinerea unei anumite scheme de culori te poate ajuta sa te concentrezi pe planificarea petrecerii si sa iti fie mai usor sa alegi culoarea decoratiunilor, de la fete de masa si servetele, la flori, lumanari, prajituri si confetti. Poti sa iei in considerare si alegerea temei clasice: „Este baiat!” sau „Este fata!” si poti transforma camera in albastru sau roz. 





 

Decoreaza peretii si tavanele


Peretii si tavanele sunt urmatoarele lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare. Lucruri precum imaginile de fundal si pozele pot schimba cu adevarat aspectul unei camere si pot face un baby shower si mai special.
Partymag.ro ofera accesorii si articole pentru petrecerea de baby shower intr-o varietate de culori si modele, pentru a putea alege cu usurinta tot ce ai nevoie pentru evenimentul pe care il planifici. 





O alta idee foarte buna este sa atarni piese de imbracaminte dintr-o parte in alta a camerei si sa folosesti ace de siguranta pentru a prinde hainele pentru bebelusi. Pentru pereti, poti agata mai multe bannere sau ghirlande cu steaguri, poti plasa fotografii inramate ale mamei si ale viitorului tata in copilarie sau poti agata postere legate de tema aleasa, cum ar fi fotografii cu anumite filme sau o fotografie cu un pui de leu.  O alta idee grozava este sa atarni benzi de tul de-a lungul peretilor de la podea pana la tavan. Acest lucru creeaza un efect frumos, aproape feeric, care transforma intreaga camera. Totodata, poti adauga pe tul si instalatii luminoase si alte elemente atragatoare. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!