CUM SA DECOREZI LOCATIA PENTRU O PETRECERE FORMALA?

CUM SA DECOREZI LOCATIA PENTRU O PETRECERE FORMALA?
Exista anumite evenimente pentru care atentia la detalii este foarte importanta, iar pentru ca acestea sa iasa perfect, este nevoie de cateva elemente de decor care sa determine un aspect general elegant. Nunti, absolviri, baluri sau aniversari si alte momente relevante din viata unei persoane ar trebui sa fie comemorate printr-o celebrare fastuoasa la care participa toti cei dragi. Evenimentele formale de acest fel necesita unele elemente de decor specifice, care ofera un aer elegant locatiei. Puneti cateva decoratiuni speciale in incaperea in care are loc evenimentul si asigurati-va ca acestea sunt in concordanta cu schema de culori sau cu tema pe care ati ales-o. 

Unele evenimente formale, cum ar fi balul de absolvire, au o anumita tema la care adera, in timp ce altele, cum ar fi nuntile sau petreceri de aniversare, se pot conforma unui model de culori. Indiferent de varianta pe care va bazati, nu ratati ocazia de a comanda de pe partymag.ro accesorii si decoratiuni, pentru ca la noi veti descoperi cele mai bune optiuni pentru un eveniment reusit din toate punctele de vedere. 

Invitatii de la eveniment ar trebui sa aiba impresia ca participa cu adevarat la o ocazie speciala inca de la primul pas pe care il fac in locatie. De aceea, este important sa acordati atentie intrarii si sa o pregatiti asa cum se cuvine. Puteti opta pentru un covor rosu ca cel de la Hollywood daca evenimentul dumneavoastra se preteaza unui asemenea artificiu. De asemenea, pentru a crea impresia unei intrari spectaculoase, in jurul covorului puteti plasa stalpi aurii speciali, de care sa agatati o franghie rosie groasa. 

In plus, tot zona de intrare ar trebui sa fie impodobita, fie cu flori, fie cu o fie o perdea stralucitoare care sa ofere o senzatie formala. Baloanele sunt o alta optiune practica, potrivita pentru a fi utilizata in foaier. Asezati-le pe balustrada sau plasati-le pe fiecare parte a holului.

De asemenea, veti avea nevoie de niste efecte speciale de lumina daca dansul este pe lista de activitati de la eveniment. O minge disco ar putea sa fie atarnata de mijlocul tavanului pentru a oferi un aspect autentic ringului. Apoi, o gama de lumini colorate diferite ar trebui sa straluceasca in intreaga camera, astfel incat oglinzile de pe bila disco sa reflecte luminile. Pentru o nunta sau pentru o sarbatoare aniversara puteti opta pentru alb, pentru ca acesta va oferi un aspect elegant locatiei. 
 

Creati piese centrale uimitoare cu doar cateva elemente decorative simple


La intrunirile formale, de obicei exista un numar mare de invitati; ca urmare, costul decorarii fiecarei mese poate fi semnificativ. Cu toate acestea, site-ul partymag.ro este locul perfect de unde puteti sa achizitionati unele dintre cele mai interesante si mai speciale decoratiuni, fara sa aveti cheltuieli uriase in acest sens. Asezati un felinar de hartie alba in mijlocul fiecarei mese pentru a servi ca o piesa centrala eleganta, iar apoi plasati mai multe lumanari LED in interiorul acestuia pentru a-l face sa straluceasca. Acest lucru va va ajuta sa creati o masa frumoasa cu doar cateva detalii elegante si cu foarte putin efort.  

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!