CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE DE ANUL NOU ACASA?

CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE DE ANUL NOU ACASA?

Odata ce anul 2021 se apropie de sfarsit, este timpul sa incepem sa ne gandim cum sa sarbatorim Revelionul. Cum cu totii ne confruntam cu restrictiile impuse pe plan global, anul acesta petrecerile de Revelion se vor desfasura acasa. Cu siguranta te-ai gandit ce sa faci de Revelion sau cum ai putea sa marchezi trecerea in noul an acasa?

Avand in vedere aceste doua intrebari si contextul actual, ne-am gandit la cateva idei distractive si produse pentru a va face Revelionul special.

 

Cum sa iti decorezi casa de Revelion




Intampina anul 2022 cu decoratiuni inedite si transforma-ti casa in locul ideal pentru petrecerea Revelionului. Creeaza un fundal cu adevarat special cu ajutorul baloanelor folie in forma de cupa de sampanie sau sticla de sampanie si cu baloane din latex albe si aurii.

Iti punem la dispozitie o gama variata de baloane de diferite culori si forme, perfecte pentru a-ti transforma casa intr-un spatiu de distractie.
 

Baloane Latex pentru Revelion

 


    

    

    

 

Baloane Folie pentru Revelion
 

Creeaza o decoratiune de impact cu aceste baloane uriase in forma de sampanie si cupe de sampanie. Finalizeaza decoratiunea cu baloanele cifra 2022 aurii sau argintii. Poti crea o ghirlanda de mare efect punand baloanele pe o ata transparenta – aceasta va fi fundalul perfect pentru trecerea in noul an.


    

    

    

Articole pentru masa de Revelion




Pentru o atmosfera cu adevarat festiva, completeaza decorul din casa cu accesoriile pentru masa dedicate pentru Revelion. Pe Partymag.ro gasesti o gama diversificata de vesela pentru petrecerea de Revelion ca: farfurii, pahare, servetele si paie. Acceseaza categoria Anul Nou si descopera toate produsele dedicate acestei sarbatori.



    

    

    



 

Decoratiuni pentru petrecerea de Revelion

 



Daca doresti sa aduci un plus decorului de Revelion si ai suficient spatiu, iti mai propunem cateva produse perfecte pentru aceasta petrecere: perdele party, pinata in forma de stea, tunuri confetti, confetti push-pop sau ghirlande luminoase.



    

    


Nu te-am uitat nici pe tine. Astfel, iti propunem o gama diversificata de accesorii de petrecere perfecte pentru Revelion si nu numai. Intra pe Partymag.ro si descopera toate produsele!


  

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!