CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE MEMORABILA DE ANUL NOU?

CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE MEMORABILA DE ANUL NOU?
Sfarsitul anului se apropie cu pasi repezi si este timpul sa incepem sa planificam petrecerea de Anul Nou! 

Acesta este momentul perfect sa organizezi o petrecere memorabila, asa ca ti-am pregatit cateva idei de decoratiuni de petrecere pentru acest eveniment.

Citeste mai departe si descopera produse inedite si idei usor de aplicat pentru a-ti decora casa de petrecerea de Revelion.
 

Umple-ti tavanul cu baloane



 
Daca doresti sa faci un decor simplu si de mare efect tavanul de baloane este o idee usor de realizat si la indemana. Nu ai nevoie decat de baloane, rafie pentru baloane si de o butelie de heliu. Umfla baloane aurii, argintii si negre, leaga o panglica de lungime medie de fiecare balon si lasa-le sa pluteasca pana la tavan pana cand toata suprafata este acoperita. 
 

Aranjament baloane cu sticla de sampanie
 

 

Daca vrei sa fii cu adevarat creativ(a) poti sa realizezi un aranajament de baloane cu balonul folie in forma de sticla de sampanie. Este mult mai usor decat pare - pur si simplu umfla baloanele cu aer si lipeste balon cu balon de perete - folosind o banda dublu adeziva - in asa fel incat sa imiti sampania curgand din sticla.
 

Bannere si ghirlande de Anul Nou



 
Daca nu cumperi alte decoratiuni, bannerele si ghirlandele de Revelion sunt obligatorii! Vin intr-o gama larga de culori si fonturi, astfel incat sa poti alege ce se potriveste cel mai bine petrecerii tale.
 

Perdele de petrecere



 
Fie ca doresti sa realizezi un fundal foto sau pur si simplu vrei sa decorezi peretii, perdele de petreceri sunt decoratiunile potrivite pentru Revelion. Acestea vin intr-o gama variata de culori si dimensiuni.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!