CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE DE BURLACITE REUSITA?

CUM SA ORGANIZEZI O PETRECERE DE BURLACITE REUSITA?
Petrecerile burlacitelor se tin de obicei cu o luna inainte de nunta, acesta fiind si timpul potrivit pentru un asemenea eveniment. Acesta este intervalul in care mireasa trebuie sa se poata relaxa si sa se distreze fara a-si face griji pentru stresul nuntii. In trecut, petrecerile burlacitelor erau evenimente care aveau loc in noaptea dinaintea nuntii, fiind considerate o ultima seara de distractie si amuzament. Cu toate acestea, oboseala acumulata le-a convins pe mirese ca asta nu este cea mai buna abordare. Asa ca, un avans de o luna este o decizie foarte buna in acest sens. 
 

Brainstorming cu mireasa 


Daca planuiesti o petrecere a burlacitelor, probabil ca tu o cunosti pe mireasa mai bine decat oricine. Chiar daca organizarea petrecerii merge bine, nu presupune ca stii ce vrea mireasa sa faca sau ce prieteni ar trebui sau nu ar trebui sa fie invitati la petrecere. Incearca pe cat posibil sa o tii pe aceasta la curent cu detaliile cele mai importante. Nu uita sa o intrebi pe cine doreste sa invite si daca sunt alte lucruri speciale pe care le doreste. 
 

Stabileste data petrecerii 


O petrecere a burlacitelor se face inainte de nunta. De aceea incearca sa stabilesti data cu cel putin o luna inainte de ceremonie si asigura-te ca te coordonezi cu restul evenimentelor de acest fel. Se asteapta ca domnisoarele de onoare sa fie la petrecerea aceasta, asa ca poate ar fi bine sa ai in vedere trimiterea unor invitatii cu date provizorii, in care sa vezi cam care este disponibilitatea participantilor pentru a alege cea mai practica zi. Evita trimiterea mesajelor in masa, pe grupuri mari de discutie si evita discutarea problemelor precum bugetul sau subiectele aprinse. 


 

Raspandeste putin entuziasm 


Nu uita ca starea de bine este contagioasa, iar oaspetii abia asteapta sa vada unele update-uri despre petrecere prin e-mail sau printr-un mesaj pe un grup. In acest moment, poti alege locatia si tema petrecerii. Punerea petrecerii pe radar dezvaluie suficiente informatii pentru a le trezi acestora dorinta de a avea parte de o seara impreuna cu prietenele lor. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a achizitiona diferite accesorii pentru petrecerea burlacitelor, iar daca vei alege partymag.ro, in mod sigur nu vei duce lipsa de niciun articol dorit. 


Rezervarea locatiei 


Acum ca ai o idee generala despre cine vine si ce vei face, este timpul pentru a-ti rezerva sejurul sau locatia, in cazul in care intentionezi sa tii petrecerea in oras. Gaseste restaurante si baruri care par potrivite, iar daca petrecerea este in alt oras, alege un hotel la cativa pasi de locatia in care va avea loc evenimentul, pentru a nu cheltui foarte multi bani pe transport. 
 

Creeaza un plan


Fa un plan pe toata durata petrecerii. „Ce facem acum?” nu ar trebui sa se auda niciodata in timpul petrecerii burlacitelor. Tine minte, totul este despre mireasa. Pregateste un itinerar si urmeaza-l cat de mult poti, dar include si timp pentru relaxare si pentru a va simti bine. Lasa oaspetilor timp sa vorbeasca, sa se conecteze, sa se odihneasca sau sa se relaxeze inainte de urmatoarea activitate. 

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!