CUM TE PREGATESTI PENTRU O PETRECERE DE GENDER REVEAL?

CUM TE PREGATESTI PENTRU O PETRECERE DE GENDER REVEAL?
O petrecere de tipul unui Gender Reveal este o modalitate distractiva si interesanta de a impartasi vestea sexului bebelusului cu prietenii si familia ta. Iata cativa pasi pe care ii poti urma pentru a te pregati pentru o petrecere, iar Partymag este aliatul tau atunci cand vine vorba despre accesorii pentru decorarea casei tale. 
 

Alege o tema

Primul pas in pregatirea unei petreceri de dezvaluire a sexului este sa alegi o tema. Printre cele mai populare se numara sporturile, culorile (roz sau albastru) sau cele legate de natura, cum ar fi animalele sau florile. Alege o tema care sa iti reflecte in totalitate stilul, care sa permita o desfasurare corespunzatoare a activitatilor, dar si adecvata pentru fetite sau baietei.
 

Invita oaspetii

Acum este timpul sa trimiti invitatii oaspetilor tai, iar asta se poate face printr-o varietate de metode: printr-o invitatie, fie prin mesaje simple pe telefon sau social media. Asigura-te ca incluzi toate detaliile importante, cum ar fi data, ora, locatia si tema petrecerii.
 

Decoratiuni

In continuare, este timpul sa incepi sa decorezi pentru petrecerea de Gender Reveal. Aceasta poate include baloane si o multime de alte decoratiuni care se potrivesc cu tema. De asemenea, poti lua in considerare crearea unui banner sau a altor decoratiuni speciale pentru a evidentia ocazia speciala. 


 

Planifica activitati

Ia in considerare planificarea unor activitati sau jocuri de care sa se bucure invitatii tai in timpul petrecerii. Acest lucru poate include detalii precum o tombola, un joc de ghicit numele bebelusului sau bingo.
 

Alege o metoda de dezvaluire

Exista mai multe moduri diferite de a dezvalui sexul copilului la o asemenea petrecere. Unele optiuni populare includ taierea unui tort cu umplutura roz sau albastra, pocnirea unui balon umplut cu confetti roz sau albastru sau folosirea unei piñata umplute cu bomboane roz sau albastre. Alege o varianta care se potriveste temei si stilului tau propriu. 


 

Planifica meniul

Nu uita sa planifici meniul pentru petrecere, care poate include gustari, bauturi si deserturi. Ia in considerare servirea de produse care se potrivesc cu tema, cum ar fi punch albastru sau prajiturile roz.
 

Pregateste marturiile pentru petrecere

Marturiile sunt o modalitate distractiva de a le multumi invitatilor pentru participarea la petrecerea Gender Reveal. Este important sa iei in considerare crearea de marturii personalizate, cum ar fi lumanarile sau sapunurile, ori achizitionarea de articole mici, precum bomboane sau alte dulciuri.
 

Poti face o multime de fotografii

Asigura-te ca ai camera foto pregatita pentru a surprinde toate momentele speciale ale petrecerii de dezvaluire a sexului, iar pe aceasta cale stii ca vei imortaliza tot ce conteaza.

In general, pregatirea unei petreceri de Gender Reveal necesita o anumita planificare si foarte multa atentie la detalii. Alegand o tema, invitand oamenii, decorand si planificand activitati si un meniu, poti organiza o petrecere memorabila si distractiva pentru a impartasi vestea sexului copilului tau cu cei dragi. Partymag.ro vine in ajutorul tau pentru a-ti facilita accesul la toate decoratiunile de care ai putea avea nevoie pentru un eveniment cu adevarat special.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!