DE CE AR TREBUI SA AVETI O PINATA LA ORICE PETRECERE PENTRU COPII?

DE CE AR TREBUI SA AVETI O PINATA LA ORICE PETRECERE PENTRU COPII?
Daca inca nu ati incercat pana acum, cu siguranta, veti deveni un iubitor al pinatelor in cel mai scurt timp, imediat ce veti decide ca un asemenea obiect ar putea aduce fericire pe chipurile celor mici la o petrecere. Suntem increzatori ca multi prichindei se vor inghesui sa culeaga bomboanele care vor curge din decoratiune si ca o aniversare pentru cei mici va fi mult mai placuta daca veti avea la indemana un asemenea articol.  
 

De ce sa apelati la un asemenea artificiu? 

Motivul este foarte simplu si anume bucuria pe care o pinata le-o va aduce copiilor care participa la ziua de nastere a micutului dumneavoastra. Acesta ar trebui sa fie factorul principal pentru care ar trebui sa va ganditi sa includeti o pinata in timpul activitatilor. Cu siguranta copilasii vor fi foarte entuziasmati la gandul ca atunci cand vor sparge pinata vor elibera o multitudine de bunatati pe care le vor savura cu drag. Obiceiul de a avea o pinata la un eveniment pentru copii isi are radacinile culturale in Mexic, insa, in zilele noastre acestea sunt folosite de o multime de parinti din intreaga lume. In marea majoritate a timpului sunt de obicei asociate cu petrecerile de nastere ale copiilor insa sunt potrivite si pentru alte ocazii, cum ar fi un baby shower, o reuniune de familie sau o petrecere de Craciun. La partymag.ro veti gasi o multime de optiuni pentru toate tipurile de dorinte, in forme si modele multiple. 


 

Ce puteti pune in pinata?

Daca sunteti in cautarea unor idei de umplutura de pinata pe langa clasicele bomboane, puteti incerca si multe alte variante. Un aspect important este sa nu folositi dulciuri prea grele, pentru ca in acest mod s-ar putea rupe. Sunteti liber sa combinati confetti cu dulciuri, jucarii mici, din plastic sau multe alte produse similare. Optiunile sunt nenumarate si tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va lasati imaginatia sa zboare.
 

Cand ar trebui sa se sparga pinata?

Poate nu este tocmai indicat sa aduceti pinata imediat dupa inceputul petrecerii, deoarece aceasta necesita o anumita planificare inainte si genereaza multa emotie si agitatie in randul invitatilor. Planificati momentul intr-o pauza si incercati sa nu aveti niciun fel de alta activitate in desfasurare in acelasi timp. Este o idee buna, de exemplu sa mai stabiliti o activitate intre spargerea pinatei si taierea tortului, deoarece prea mult dulce s-ar putea sa le faca rau copiilor. 

Desigur, nu in ultimul rand, incercati sa alegeti o pinata care sa se identifice cu preferintele celui mic. Totul trebuie sa se faca in tematica petrecerii in asa fel incat prichindelul dumneavoastra sa se distreze si sa admire cu multa bucurie fiecare element al zilei sale de nastere. 
Partymag vine in sprijinul tuturor iubitorilor de petreceri cu produse dedicate, de inalta calitate si variate, astfel incat sa fie acoperite nevoile si preferintele tuturor. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care planuirea unei petreceri speciale nu trebuie sa fie costisitoare.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!