DE CE ARTICOLE AI NEVOIE PENTRU A ORGANIZA O PETRECERE IN STILUL ANILOR '20?

DE CE ARTICOLE AI NEVOIE PENTRU A ORGANIZA O PETRECERE IN STILUL ANILOR '20?
Anii 1920 au fost o perioada decadenta de glorie istorica, pe care multi dintre noi o indragim in mod deosebit. Vanzatorii, gangsterii si contrabandistii se delecteaza cu bauturi fine si muzica buna, cu usile inchise ale barurilor imprastiate in peisajul american. Atmosfera creata este una este senzuala si electrica, vibranta prin culori si prin starea de spirit a petrecaretilor. Cluburile „underground” sunt pline iar din vocile superbe ale cantaretilor live se aud piesele lui Cab Calloway, Al Jolson sau Louis Armstrong. 

Doamnele cu palarii cu pene, perle, danseaza pana cand franjurii rochiilor lor stralucitoare se ridica deasupra genunchiului, iar starea generala este de relaxare. In ciuda interdictiei de stat asupra alcoolului, barbatii in costume cu dungi si cu barba sorbeau cocktailuri si fumau trabucuri de lux. Daca vrei sa obtii la petrecerea ta cu tematica anilor ’20 exact aceasta atmosfera descrisa mai sus, va fi nevoie sa fii atent la cateva detalii speciale. 
 

Invitatiile


Invitatia pe care o dai este cartea de vizita a petrecerii tale. Asigura-te ca aceasta este unica, ca reusesti sa comunici clar tema petrecerii organizate si ca lamuresti invitatii cu privire la vestimentatie. Este de preferat sa alegi o invitatie cu auriu si argintiu sau alb pe fond negru. Decoreaza-le cu multe pene, paiete si perle, pentru a avea cateva motive ale anilor ’20. 
 

Decor si atmosfera


Cateva decoratiuni bine plasate te vor ajuta sa unifici tema vizuala a locatiei in care organizezi petrecerea. Iata cateva idei de decorare cu tematica anilor 20 pe care le poti folosi pentru a transforma spatiul de evenimente intr-un club modern de jazz. Nu uita ca totul poate fi cumparat de pe partymag.ro, acolo unde vei descoperi tot ceea ce iti trebuie si chiar mai mult pentru o petrecere reusita din toate punctele de vedere. 
 

Amenajarea mesei


Instaleaza mese rotunde pentru 6-8 invitati. Poti, de asemenea, sa stratifici fetele de masa negre peste cele albe pentru un contrast de culoare sporit. Pune pe fiecare masa cate un pachet de carti si un set de jetoane pentru ca oaspetii sa joace poker si alte jocuri de carti in timpul petrecerii. O sticla de sampanie rece la fiecare masa se adauga la atmosfera incantatoare a timpurilor respective. Daca o faci, asigura-te ca exista deschizatoare de sampanie aranjate peste tot. Pentru ca paharele de cristal nu sunt chiar o optiune accesibila la pret, poti folosi si unele clasice care sa imite cristalul foarte bine. 
 

Barul 


Pe langa sampanie vei avea nevoie si de o zona de bar care serveste o varietate de bauturi alcoolice, bere si vin. Angajarea unui barman este o idee buna, deoarece acest lucru te va impiedica sa lucrezi la propria petrecere. Daca pe invitatie specifici ca va exista un bar de unde oaspetii isi pot cumpara propriile bauturi, acest lucru te poate ajuta. 
 

Preparatele


Servirea unei cine tip bufet este o modalitate excelenta de a te distra si de a avea grija de oaspetii tai. O masa de acest fel va oferi fiecarei persoane sansa de a socializa si de a se bucura de mancare delicioasa.




 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!