DE CE ARTICOLE SI ACCESORII AI NEVOIE PENTRU UN PICNIC REUSIT?

DE CE ARTICOLE SI ACCESORII AI NEVOIE PENTRU UN PICNIC REUSIT?
Un picnic de succes necesita cateva articole si accesorii de masa de baza care il vor face placut si confortabil pentru toti participantii. Iata o lista de articole pe care ar trebui sa le ai in vedere sau sa le impachetezi pentru ca toata lumea sa se simta excelent. 
 

Mancare si bauturi

Aceasta este cea mai importanta parte a oricarui picnic. Asigura-te ca impachetezi o varietate de alimente care sunt usor de transportat si nu se vor strica, cum ar fi sandvisuri, fructe si gustari. Nu uita sa aduci un racitor pentru a pastra bauturile si produsele perisabile la rece.
 

Patura de picnic sau fata de masa

O patura de picnic sau o fata de masa iti va oferi o suprafata confortabila si curata pe care sa mananci linistit. Alege o varianta suficient de mare pentru a gazdui tot grupul tau si asigura-te ca te indrepti catre optiunea care este mai usor de curatat. 
 

Farfurii, pahare si ustensile de unica folosinta

Acestea vor face servitul si mancatul activitati mai simple, fara sa iti faci griji pentru curatenie. Poti lua in considerare utilizarea optiunilor de unica folosinta ecologice pentru a reduce deseurile. 
 

Servetele uscate si umede

Impacheteaza o multime de servetele umede si uscate pentru a curata petele si degetele lipicioase. Cu siguranta vei avea nevoie de ele pe tot parcursul picnicului.
 

Spray impotriva insectelor si crema de protectie solara

Daca vei merge la picnic intr-o zona cu insecte sau la soare, asigura-te ca ai la tine spray impotriva insectelor si crema de protectie solara pentru a te proteja de orice fel de neplaceri. 
 

Saci de gunoi

Nu uita sa iei cu tine si cativa saci de gunoi pentru a colecta orice resturi si pentru a-ti usura eliminarea gunoiului dupa picnic. Este foarte important sa ai la indemana o metoda de curatare in asa fel incat mediul sa fie protejat.
 

Jocuri si activitati

Impacheteaza cateva jocuri si activitati pentru a-i distra pe toti in timpul picnicului. Unele idei includ frisbee, mingi de fotbal sau volei, jocuri de carti sau jocuri in aer liber. 
 

Trusa de prim ajutor

Este intotdeauna o idee buna sa aduci cu tine o trusa de prim ajutor de baza in cazul in care apar accidente neprevazute. 
 

Muzica

Ia cu tine si un difuzor portabil sau casti pentru a adauga putina muzica la picnic. Astfel vei destinde atmosfera si vei transforma fiecare moment intr-o placere din toate punctele de vedere. 
 

Aparat foto

Nu uita sa aduci cu tine un aparat foto pentru a surprinde amintiri de la picnic

Impachetand aceste articole si accesorii, vei fi pregatit pentru un picnic reusit si placut. Nu uita sa verifici, de asemenea, prognoza meteo si sa te imbraci corespunzator si sa tii cont de orice reguli sau reglementari din zona in care vei face picnicul. Pe partymag.ro vei gasi unele dintre cele mai bune si mai originale accesorii pentru petreceri, care vor transforma fiecare iesire cu prietenii tau intr-o zi cu adevarat speciala.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!