DECORATIUNI SI ARTICOLE DE PETRECERE IDEALE PENTRU MASA DE CRACIUN

DECORATIUNI SI ARTICOLE DE PETRECERE IDEALE PENTRU MASA DE CRACIUN
Masa de Craciun este unul dintre cele mai importante evenimente de familie. Pentru a va asigura ca totul este perfect puteti alege ca decorul din casa sa fie unul spectaculos, care sa le ia invitatilor privirile inca de la primul pas pe care il fac in interior. Desigur, daca nu va simtiti inspirati anul acesta, nu trebuie sa va faceti griji pentru ca in acest articol va vom prezenta cateva modalitati de organizare a mesei, care sa serveasca drept sursa de motivatie pentru masa de Craciun. Indiferent daca sunteti in cautarea a ceva simplu si discret, clasic, modern sau chiar extravagant si rafinat, veti gasi optiunea potrivita pentru dumneavoastra. Mai mult, pe partymag.ro veti gasi toate decoratiunile de care ati putea avea nevoie pentru a crea un context festiv special. 
 

Rustic si elegant 

 
Pentru o petrecere relaxanta, doar in familie, combinati vesela traditionala si materialele naturale. Achizitionati o piesa centrala din lemn sau un ornament mic in forma unui pom de Craciun, figurine in forma de reni, conuri de pin si vasc. Pe lungimea mesei, asezati lumanari in suporturi de diferite inaltimi. Construiti aspectul general al mesei folosind fete de masa din material textil, vesela de culoare crem, tacamuri intr-un design vintage si pahare simple. Asezati ultimele retusuri pe masa punand servetelele in inele din lemn si suporturile pentru pahare din acelasi material. 
 

Decor din trei culori rosu, alb si auriu

 
Pentru a scoate mai mult in evidenta motivul rosu, alb si auriu, acoperiti masa cu o fata de masa intr-o culoare gri inchis. O ghirlanda cu fructe de padure ar putea sa fie intinsa pe toata lungimea mesei si ar trebui sa fie decorata cu crengute rosii, pasari aurii, globuri luminoase si lumanari de diferite dimensiuni. Alternati farfuriile cu decor mai elaborat cu cele albe simple si utilizati servetele din material textil alb sau auriu. Spiritul de sarbatori va fi intensificat prin adaugarea unor tacamuri de culoare aurie si a unor pahare clasice de vin. 
 

Winter Wonderland

 
Aceasta tema va adauga o nota magica la masa de Craciun. Mai intai, acoperiti masa cu o fata de masa alba. Apoi, asezati o piesa centrala festiva care poate fi reprezentarea unui bradut sau a unui fulg de nea. Puneti o ghirlanda argintie de-a lungul mesei, cateva globuri din lemn in forma de inima si boluri cu alimente de rontait in forma de stele. Puneti servetele albe pliate, argintarie si pahare frumoase de vin in fiecare loc impreuna cu vesela magnifica.
 

Sa ne bucuram de timpul petrecut in familie

 
Masa vesela este decorul ideal pentru o petrecere de sarbatori. Incepeti cu o fata de masa de culoare rosie, apoi adaugati servetele si suporturi rosii de Craciun pentru a completa aspectul. Scoateti farfuriile si bolurile festive, cestile, paharele colorate si cateva decoratiuni clasice precum globurile, bomboanele si alte portelanuri sau articole din sticla. Pentru a crea o atmosfera potrivita sezonului, asezati argintaria in suporturi in forma de brad si adaugati lumanari parfumate. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!