HARLEY QUINN – EVOLUTIA DE LA BENZILE DESENATE LA MARILE ECRANE

HARLEY QUINN – EVOLUTIA DE LA BENZILE DESENATE LA MARILE ECRANE



Te-ai gandit vreodata la evolutia personajului Harley Quinn? Stiai ca unele dintre cele mai reusite personaje din desene animate au fost realizate in urma cu 75 de ani? Amintim de Batman, Femeia Fantastica si Catwoman, de care probabil deja stiai. Harley Quinn a fost realizata acum mai bine de 25 de ani, una din personajele negative din seriile Batman.
 

 

Cine este Harley Quinn?

 

Harley Quinn a fost creata de Bruce Timm si Paul Dini pentru un episod al seriei Batman din anul 1992. Personajul a fost creat pentru a fi folosit doar in acest episod, fiind partener cu personajul Joker, dar pentru ca a devenit una dintre personajele favorite, Harley Quinn a fost pastrata si in urmatoarele showuri.

Harley Quinn este un fost psihiatru care a lucrat pentru azilul Arkham, unde a fost sedusa de pacientul Joker, devenind iubita si partenera lui in toate delictele.

Are un umor inspaimantator, care mai degraba sperie, dar in acelasi timp este si manipulativa si disfunctionala in special in relatia cu Joker. Face echipa si cu personaje ca Catwoman sau Poison Ivy, impreuna formand The Gotham City Sirens.
 

Harley


Acum – daca te intreaba cineva cine este Harley Quinn – poti sa raspunzi la intrebare!
 

Cine joaca personajul Harley Quinn in Suicide Squad 2?

 


Harley Quinn a fost interpretata de actrita Margot Robbie in filmul Suicide Squad din anul 2016. De asemenea, tot ea a interpretat rolul lui Harley Quinn si in filmul Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn lansat in Ianuarie 2020. Dupa cum probabil te asteptai, tot Margot Robbie va interpreta si in filmul Suicide Squad 2 care va fi lansat in anul 2021. Exista zvonuri si despre un film numit Gotham City Sirens in care tot Margot Robbie va interpreta personajul Harley Quinn.
 

Evolutia personajului Harley Quinn de la benzile desenate la marile ecrane

 

Dupa cum am amintit si mai sus, prima aparitie in desenele animate a avut atat de mare succes incat a fost introdusa in lumea Batman comics. A fost atat de indragit incat a devenit episod in seria New Batman Adventures la TV.
 


A devenit un personaj atat de popular, incat a aparut si in alte desene animate ca Gotham Girls, una din seriile Justice League si in episoadele Static Shock. Din acest moment, Harley Quinn a inceput sa apara si in filme ca The Batman Superman Movie: World’s Finest din anul 1997, in filmul animat Batman Beyond: Return of the Joker dupa care in filmele Suicide Squad 1 si 2.
 

Costume si accesorii pentru personajul Harley Quinn

 

Daca te-ai gandit ca la urmatoarea petrecere mascata sau carnaval sa te costumezi in Harley Quinn iti dam cateva idei de produse care iti vor usura cautarea, dar vor fi si de mare efect.
 

1. Peruca Harley Quinn
 

Aceasta peruca va completa perfect personajul tau!
 

2. Costum Harley Quinn
 

Ai nevoie de acest costum daca doresti sa fi cu adevarat autentica!
 

3. Costum Joker
 

Daca ai citit cu atentie articolul, stii deja ca Harley Quinn este partenera lui Joker. Asadar, daca ai un partener care te va insoti la petrecere, costumul de Joker este alegerea!
 

4. Peruca Joker Pentru ca personajul sa fie complet, la costumul de Joker vei avea nevoie si de aceasta peruca.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!