IDEI PENTRU A DECORA CASA DE CRACIUN

IDEI PENTRU A DECORA CASA DE CRACIUN
Nu exista pana in acest moment o sarcina mai placuta si mai creativa decat decorarea casei pentru Craciun! Bucuria, linistea si pacea acestei sarbatori iti invaluie casa cu drag, iar tot ce mai ramane de facut este sa asezi toate decoratiunile la locul lor si sa il astepti cuminte pe Mos Craciun! In functie de culori, decoratiuni si dorintele pe care le ai anul acesta, poti alege sa iti lasi creativitatea sa zburde si sa lasi spiritul Craciunului sa te invadeze complet. Iata cateva idei care te vor ajuta sa decorezi casa mai rapid si simplu cu doar cateva obiecte. 
 

Opteaza pentru un aspect rustic


Detaliile naturale - cum ar fi lemnul, crengile de pin si ramurile de copaci - sunt perfecte pentru decorarea casei de sarbatori. De exemplu poti opta pentru o familie adorabila de caprioare facute din crengi si rumegus. Si, din moment ce acestea nu sunt specifice Craciunului, pot fi pastrate toata iarna! 


 

Alege un citat pentru iarna aceasta 


Fie ca este vorba de versuri populare din cele mai celebre piese de Craciun sau de o replica din filmul tau preferat de sarbatori, nu poti gresi cu un citat de acest fel. Afiseaza-l pe o tabla neagra sau pe un tablou cu litere pentru ca toti sa-l vada, undeva la intrarea in casa.  
 

Alege o tema in care sa te incadrezi 


Planifici o masa anul acesta de Craciun? Ei bine, nu uita sa alegi si o tema pentru aceasta. O idee foarte buna ar putea fi „brunch cu Mos Craciun” in care ai putea include servetele rosii, vesela aurie si o catarama mare de centura neagra din panglica si hartie cu sclipici. 


 

Perpetueaza spiritul Craciunului 


Decoratiunile de sarbatori nu trebuie sa te coste sume uriase de bani, fie ca alegi sa faci foarte multe lucruri interesante cu propria ta creativitate, fie ca alegi sa cumperi totul din cel mai bun loc posibil. De exemplu, la partymag.ro gasesti unele dintre cele mai interesante si mai spectaculoase decoratiuni de Craciun numai bune pentru a te bucura de ele, fara sa faci o gaura uriasa in bugetul pe care il ai. 
 

Utilizeaza toate spatiile pe care le iubesti din casa 


Desigur, unul dintre lucrurile noastre preferate pe care le facem in fiecare an de Craciun este sa atarnam ornamentele in brad. Nu uita insa ca acesta nu este singurul loc in care le poti folosi! Pune-le in boluri, vaze si alte locuri pentru a fi vazute si admirate. Cu toate acestea, alege ornamente rezistente la distrugere pentru aceasta parte, deoarece nimeni nu vrea sa scoata bucati mici de sticla de pe un covor. 



 

Pastreaza toata casa intr-o atmosfera „cozy”


Chiar daca vremea de afara este rece, iar aerul rece pare neindurator, te incurajam sa faci din casa ta un spatiu confortabil, plin de paturi calduroase, miros de turta dulce si ciocolata calda. La urma urmei, ce poate fi mai relaxant decat sa privesti luminitele de Craciun cu o ciocolata calda si cu o lumanare parfumata aprinsa? Amenajeaza spatiul pe care il ai la dispozitie cu paturi festive, lumini stralucitoare, lumanari si orice altceva care ajuta la crearea unei atmosfere „cozy”. 
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!