IDEI PENTRU A DECORA CASA DE PASTE

IDEI PENTRU A DECORA CASA DE PASTE
Primavara vine la pachet cu Sarbatoarea Pastelui si noi motive de bucurie. Lasam in urma zilele reci de iarna si ne pregatim sa imbratisam o perioada caracterizata prin multa culoare si buna dispozitie.
Ne lasam inspirati de Sarbatoarea Pastelui si iti vom propune in randurile de mai jos cateva idei simple si usor de aplicat pentru decorarea casei de Paste.
 

Decorarea mesei de Paste




O gama cromatica neutra sau pastelata reprezinta alegerea perfecta cand vorbim de accesoriile de masa pentru Paste. Opteaza pentru servetele in forma de iepuras, farfurii iepuras si modelul adorabil de pahare iepuras cu urechiuse. Pentru copii, nu uita de tacamurile de lemn in nuante pastelate si paie de baut colorate.
Dupa ce ai stabilit ce accesorii de masa vei folosi, alege sa completezi decorul mesei cu flori de primavara colorate: lalele, bujori, narcise sau frezii, toate vor arata uimitor.

Baloane de Paste





Fara indoiala, baloanele au devenit cu rapiditate una dintre cele mai indragite variante pentru decorarea unui spatiu. 

Cu ajutorul unei arcade de baloane, poti realiza un fundal fabulos pentru decorul de Paste. Reteta pentru executarea unei arcade de baloane este simpla, urmand pasii de mai jos:

1. Alege baloanele potrivite. Iti propunem sa folosesti o combinatie de baloane din latex pastelate in diverse culori si marimi. Nu uita de baloanele transparente cu iepurasi si setul de 6 baloane colorate imprimate cu iepurasi.

2. Pentru un plus de creativitate, selecteaza cateva modele de baloane din folie. Poti alege intre baloane folie iepure, baloane folie margareta sau baloane folie in forma de inima cu flori.

3. Nu uita de accesoriile necesare pentru o arcada de baloane: banda pentru ghirlanda de baloane, fir de pescuit, pompa manuala pentru umflat baloanele.

4. Folosind pompa, umflati baloanele la diferite dimensiuni. Dupa ce baloanele au fost umflate, se ia banda pentru baloane prevazuta cu gauri. Baloanele se vor introduce prin gaurile benzii si se vor innoda pe masura ce sunt prinse de ghirlanda. Aranjati baloanele de-a lungul ghirlandei pana cand aceasta a fost umpluta. Nu uitati sa atasati baloanele din folie sau alte modele de baloane din latex cu ajutorul atei de pescuit, daca banda de baloane a fost umpluta total.

Pe langa varianta realizarii unei arcade de baloane, poti opta sa realizezi buchete de baloane cu heliu. Baloanele cu iepurasi umplute cu heliu ii vor incanta cu siguranta pe copii si adulti deopotriva! Nu uita de greutatile de baloane si rafia in diverse culori pentru buchetele de baloane.





Bucura-te din plin de perioada Sarbatorilor de Paste si alege decoratiunile si accesoriile preferate vizitand intreaga Colectie de Paste.

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!