PERSONALIZEAZA-TI PETRECEREA CU BALOANE IN FORMA DE LITERE SI CIFRE

PERSONALIZEAZA-TI PETRECEREA CU BALOANE IN FORMA DE LITERE SI CIFRE
Baloanele sub forma de litere si numere pot aduce o nota personala oricarui tip de  petrecere. Acestea pot reprezenta un mesaj special, cu numele, varsta persoanei sau chiar o fraza sau un citat preferat. Iata cateva idei pentru a incorpora aceste tipuri de baloane in petrecerea ta, in asa fel incat aceasta sa capete un aspect deosebit. 
 

Ca fundal pentru fotografii

Aranjeaza baloanele sub forma unui banner sau a unei ghirlande si foloseste-le ca fundal pentru petrecere. Acest lucru este deosebit de eficient pentru sedinte foto sau ca punct focal pentru eveniment. Este important ca totul sa rezoneze din punct de vedere cromatic si de aceea, iti recomandam sa alegi un mix de culori foarte potrivit. 


 

Ca decor general

Foloseste baloanele pentru a decora mesele sau alte zone ale petrecerii asa cum iti place. De exemplu, ai putea scrie un mesaj pe masa sau le-ai putea folosi pentru a marca intrarea la petrecere, cu siguranta invitatii tai vor fi de-a dreptul impresionati de rezultat. 
 

Baloanele pot fi un cadou excelent

Poti lua in considerare chiar si posibilitatea de a oferi baloanele ca pe un cadou pentru invitatul de onoare. De exemplu, ai putea achizitiona de la partymag.ro cateva baloane in forma de cifre sau litere si sa le pui alaturi de un dar pentru a le oferi sarbatoritului.  


 

Ca recuzita pentru fotografii

Ai putea lasa baloanele la indemana invitatilor pentru ca acestia sa le foloseasca ca suport pentru fotografii. Aceasta este o modalitate distractiva prin care pot fi creativi si pot face poze unice la petrecere.

Cu toate acestea, exista cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand folosesti baloane sub forma de litere si numere
 

Marimea

Asigura-te ca baloanele au o dimensiune potrivita pentru spatiul pe care il ai la dispozitie. Nu vrei ca acestea sa fie prea mici sau prea mari, asa ca inainte de orice trebuie sa ai in vedere cateva masuratori. 
 

Culoarea

Alege culori care se potrivesc cu tema petrecerii pe care o organizezi. Poti, de asemenea, sa amesteci si sa asortezi culori diferite pentru un aspect mai jucaus, iar in aceasta situatie, tot ce conteaza este sa iti lasi creativitatea sa zboare.
 

Durabilitate

Unele tipuri de baloane sunt mai rezistente decat altele, asa ca tine cont de acest lucru daca planuiesti sa le folosesti pentru o perioada lunga de timp.
 

Metoda de umflare 

Asigura-te ca baloanele sunt umflate corespunzator. Baloanele prea umflate pot exploda, in timp ce cele dezumflate pot sa nu-si pastreze forma. Incearca sa folosesti o pompa speciala pe care o poti achizitiona de la noi. 

In general, baloanele sub forma de litere si cifre sunt o modalitate distractiva si usoara prin care sa poti adauga o nota personala oricarui tip de petrecere. Fie ca le folosesti ca fundal, decor, cadou sau suport foto, acestea vor fi cu siguranta un succes printre invitatii tai. La partymag.ro gasesti tot ceea ce ti-ai putea dori in materie de accesorii pentru petreceri, asa ca in mod cert te vei bucura de un eveniment reusit.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!