PETRECI REVELIONUL ACASA? IATA CE ARTICOLE DE PETRECERE AR TREBUI SA CUMPERI PENTRU A INTAMPINA NOUL AN ASA CUM SE CUVINE

PETRECI REVELIONUL ACASA? IATA CE ARTICOLE DE PETRECERE AR TREBUI SA CUMPERI PENTRU A INTAMPINA NOUL AN ASA CUM SE CUVINE
Daca nu sunteti un fan al multimilor, puteti sa petreceti Revelionul in confortul propriei case, mai ales daca veti alege sa organizati totul in cel mai mic detaliu. Noi va propunem cateva idei festive care va pot ajuta sa numarati pana la miezul noptii cu stil, indiferent daca doriti sa aveti o petrecere la care sa participe toti prietenii sau doar o seara mai relaxanta alaturi de cei dragi. 
 

Decorati in roz auriu pentru petrecerile de Revelion 

 
Un kit de decorare de Revelion in nuante de roz gold este ideal daca vreti sa transmiteti un aer de rafinament si stil. Puteti alege unul format din baloane din folie cu numarul „2023”, precum si din cateva baloane mici si mari in aceleasi nuante. Totodata, nu ar trebui sa va lipseasca nici confetti
 

Ghirlande cu baloane pentru Ajunul Anului Nou

 
Daca Revelionul este in mod obisnuit sarbatoarea dumneavoastra preferata, atunci amenajati-va casa pentru petrecerea la care ati visat intotdeauna si reuniti-va cu prietenii  pentru un eveniment care dureaza toata noaptea. Sarbatoarea de Anul Nou, precum si primele zile din 2023, vor fi pline de bucurie daca agatati o ghirlanda pe care scrie „La multi ani” chiar la intrarea in casa. Pe partymag.ro veti gasi o multime de asemenea produse in nuante si culori diferite in functie de preferintele voastre.
 

Pahare de sampanie aurii cu sclipici 

 
La miezul noptii de Revelion, trebuie sa existe mereu un toast cu sampanie! Sarbatoriti anul 2023 cu paharele potrivite din plastic care au un finisaj cu sclipici auriu sau cu diverse texte reprezentative. Este posibil sa nu aveti atat de multe pahare in casa, incat sa le oferiti tuturor invitatilor, asa ca o solutie de acest fel ar putea fi bine-venita. Totodata, achizitionati si servetele, farfurii, furculite sau alte elemente de acest fel. 
 

Elemente esentiale pentru un Revelion vesel si reusit

 
Un set de vesela din carton va ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru a organiza o masa  uluitoare. Asa cum am spus, puteti sa achizitionati servetele, suporturi pentru pahare, pahare, tacamuri si multe altele de pe partymag.ro. De altfel, faptul ca acestea sunt inscriptionate si personalizate, va permite sa oferiti mesei si mai multa culoare si sa va bucurati de o imagine speciala. 
 

Perdeaua cu franjuri din beteala si folie metalica aurie si neagra

 
O asemenea perdea stralucitoare in nuante de negru si auriu nu este doar modalitatea ideala de a intampina vizitatorii la petrecerea dumneavoastra, dar poate servi si ca fundal distractiv pentru cateva poze. Agatati-o pe un perete cu niste accesorii amuzante in apropiere, pentru cei care isi doresc sa faca poze sau agatati-o la usa pentru a oferi petrecaretilor o intrare dramatica. Ambele optiuni vor functiona perfect si vor aduce un plus de bucurie. 

Cu ajutorul partymag.ro veti avea la dispozitie o multime de solutii pentru organizarea unei mese si a unei petreceri de Revelion perfecte chiar la dumneavoastra acasa.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!