SFATURI UTILE PENTRU PREGATIREA MESEI LA PETRECERILE IN FAMILIE

SFATURI UTILE PENTRU PREGATIREA MESEI LA PETRECERILE IN  FAMILIE
Suntem norocosi sa avem ocazia sa petrecem timp cu cei la care tinem, iar ocaziile de acest fel trebuie marcate cu mese si adunari bogate. De altfel, este important sa fiti precaut atunci cand va pregatiti pentru a gazdui un asemenea eveniment pentru ca va fi necesar sa acordati atentie unor detalii care sa asigure un eveniment reusit. 
 

Faceti pregatiri si planuri in avans


Chiar si atunci cand cina este un plan de ultima ora, pregatirea din timp este esentiala pentru a profita la maximum de zi. Si nu exista o metoda mai buna prin care sa puneti toate detaliile in ordine, decat prin intermediul unei liste clar stabilite. 
 

Detaliile logistice


Un prim lucru caruia trebuie sa ii acordati atentie este sa va asigurati ca ora stabilita pentru adunare este rezonabila pentru toti participantii la cina. Confirmati inca o data, cu cateva zile inainte cine vine si cine nu vine, astfel incat sa aveti un numar precis de tacamuri si sa fiti pregatit cu suficienta mancare pentru toata lumea. 
 

Ce ar trebui sa preparati? 


Nu este necesar sa aveti un background culinar foarte complex pentru a gazdui un pranz pentru prietenii apropiati sau membri ai familiei. Exista o gama variata de optiuni disponibile, dar obiectivul principal este de a petrece timp unul cu celalalt, bucurandu-va de un preparat gustos, aromat si cat mai usor de realizat. Daca planuiti sa pregatiti mancare pentru petrecere, nu este recomandat sa mergeti la cumparaturi chiar in ziua cinei. Va recomandam sa o faceti cu o zi inainte pentru a fi sigur ca nu ati uitat nimic si pentru a va asigura de faptul ca totul este in ordine in ceea ce priveste acest aspect. 
 

Nu uitati de bauturi!


Aveti in vedere numarul total de participanti, astfel incat sa puteti calcula o cantitate cat mai exacta de bauturi de care ati putea avea nevoie intregul eveniment. Intrebati-i ce beau in mod curent si asigurati-va ca aveti intotdeauna ceva potrivit si pentru cei care nu consuma alcool. Daca aveti chef de ceva neobisnuit, cum ar fi cocktailuri, le puteti crea cu sau fara alcool, in functie de preferintele dumneavoastra si ale invitatilor, iar in cazul acestor bauturi va puteti simti liber sa amestecati aromele dupa retete consacrate descoperite pe internet, pentru ca in mod sigur nu veti da gres. 
 

Pregatirea mesei 


Dat fiind faptul ca este vorba despre o petrecere acasa, va recomandam sa pastrati o cromatica cat mai neutra a acesteia, in asa fel incat sa se imbine perfect cu restul incaperii. O fata de masa bej sau alba ar trebui sa fie o idee perfect aplicabila in orice locuinta, iar pentru un efect vizual si mai special, va recomandam sa adaugati pe masa si cateva vaze cu flori, care totusi sa nu minimizeze campul vizual. Pregatiti tacamuri pentru toata lumea si nu uitati de detalii precum recipientele cu condimente sau servetelele de hartie. In cazul acestor evenimente, scopul principal este comunicarea si socializarea, asa ca incercati sa pastrati masa intr-un aspect general cat mai minimalist.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!