TOP 5 IDEI DE PETRECERI PENTRU BAIETI

TOP 5 IDEI DE PETRECERI PENTRU BAIETI
Cand vine vorba despre organizarea unei petreceri pentru micutii baieti este foarte adevarat faptul ca poate fi ceva mai dificil decat in cazul printeselor. Cu toate acestea nimic nu este imposibil, iar cu ajutorul unor idei tematice, cu siguranta vei pregati cea mai speciala si mai spectaculoasa petrecere pentru prichindelul tau. Astfel, iti prezentam cateva teme geniale, care in mod sigur sunt ideale.
 

Vanatoare de comori

O petrecere aniversara in care sa le pregatesti baietilor o vanatoare de comori poate fi atat o adunare restransa si distractiva, cat si un eveniment destul de laborios si complex. Oricare dintre aceste doua optiuni este la fel de buna si de accesibila cu doar cateva materiale. Copiilor le place sa urmeze indiciile si sa gaseasca cateva comori, asta le va antrena spiritul de explorator. Cu siguranta vor avea parte de distractie suplimentara daca vor fi macar doua echipe care lupta pentru victorie. Descopera produsele ideale pentru o petrecere de pirati perfecta.


 

Mix intre interior si exterior 

In zilele noastre copiii fie prefera sa stea afara, fie prefera sa petreaca timpul in casa. Astfel, poti alege sa organizezi un mix de petreceri intre activitati si jocuri afara si jocuri video. Multi copii, in special baietii mai mari, iubesc jocurile video, asa ca pur si simplu nu ai cum sa dai gres cu cateva pregatiri speciale si un spatiu perfect amenajat pentru tot ceea ce tine de jocurile video. Totodata, daca petrecerea are loc in una din lunile mai calde, poti organiza o multime de jocuri cu baloane cu apa sau tobogane si sporturi de orice fel. Petrecerile de aniversare vin cu o multime de jocuri distractive pe care le poti juca in curtea ta. Totul tine de imaginatie si creativitate. Cateva idei de de petreceri potrivite atat pentru interior cat si pentru exeterior sunt: petrecere safari, petrecere tropicala, petrecere fotbal sau petrecere dinozauri.


 

Petreceri cu Laser 

Cand vine vorba de idei de petrecere pentru copiii de 11 si 12 ani, este important ca cei mici sa faca si miscare in cadrul unei asemenea petreceri. Exista posibilitatea sa alegi o petrecere laser tag cu jocuri de lumini si distractie peste masura. Majoritatea companiilor de laser tag ofera sali de petrecere, insa in mod sigur poti improviza si ceva la tine acasa, cu instrumentele potrivite. Cu siguranta vei gasi pe partymag.ro cele mai bune optiuni pentru un astfel de moment. 


 

Petrecere in pijamale 

O petrecere de moda veche in pijamale pare unul dintre cele mai bune lucruri din aceasta epoca. Cei mici isi doresc foarte mult sa se simta mari si independenti, asa ca, a sta pana tarziu cu prietenii lor este cu siguranta o optiune foarte buna prin care sa le oferi distractie si libertate. 
 

Jocuri de societate

Construieste o petrecere de aniversare distractiva in jurul jocului lor preferat. Daca nu stii ce jocuri vor functiona poti incerca mai multe variante. Poti alege sa configurezi cateva mese cu jocuri diferite si sa lasi copiii sa se joace pentru o anumita perioada de timp pentru a castiga premii, iar apoi sa faca schimb intre ei. O alta optiune este sa gasesti un joc de grup pe care toti baietii sa-l poata juca impreuna. Variantele sunt multiple, iar distractia va fi in toi in mod sigur. 


 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!