TOP 5 IDEI DE PETRECERI PENTRU FETITE

TOP 5 IDEI DE PETRECERI PENTRU FETITE
Petrecerile tematice reprezinta, fara doar si poate, o adevarata provocare si incantare deopotriva! Iar cum organizarea unui eveniment vine mereu la pachet cu multe necunoscute, noi iti propunem o serie de recomandari si idei pentru a pune la punct cea mai reusita petrecere tematica!
Fiecare fetita merita sa primeasca in dar cel putin o data o petrecere memorabila cu un decor personalizat, invitati speciali si multe amintiri spectaculoase! In randurile de mai jos am ales cele mai populare tematici din acest moment pentru un eveniment destinat micutelor printese!

1. PETRECERE PISICUTE



O petrecere cu tematica pisicute reprezinta alegerea ideala pentru fetitele care iubesc aceste animalute mereu cu chef de joaca!
Primul pas in organizarea petrecerii il reprezinta decorarea spatiului petrecerii. Fie ca evenimentul are loc acasa, la un restaurant sau intr-un loc de joaca pentru copii, este necesara impodobirea locatiei cu articole si decoratiuni de petrecere potrivite temei. Astfel, poti apela cu usurinta la baloane folie in forma de pisica, baloane din latex cu pisici si ghirlade decorative. Pentru un plus de originalitate, alege setul de 34 de baloane cu pisici, pentru a concepe un aranjament spectaculos de baloane roz, albe si aurii. Poti umfla baloanele cu aer cu ajutorul pompei de baloane sau cu heliu apeland la butelii de heliu. Acestea sunt portabile si foarte usor de folosit.
Al doilea pas in pregatirea petrecerii este punerea mesei festive. Fetitele for fi incantate de farfurii in forma de pisica, pahare si servetele imprimate cu pisicute roz. Nu uita sa folosesti o fata de masa cu pisici, in ton cu restul accesoriilor de masa. Tortul aniversar va fi desigur ornat cu lumanari in forma de pisicute.
Pentru ca petrecerea sa fie una interactiva iar invitatii sa fie mereu pusi pe distractie, poti opta sa introduci jocuri si activitati. Poti alege sa umpli cu dulciuri o piñata in forma de pisica, iar apoi invitatii se vor distra incercand sa elibereze bunatatile ascunse. Tatuajele temporare cu pisicute reprezinta o alta alternativa originala pentru ca distractia sa ramana la cote maxime!
Nu uita sa folosesti accesorii de carnaval pentru a insufleti tinuta sarbatoritei si a participantilor la petrecere. Cea mai facila alegere o reprezinta urechile de pisica!

2. PETRECERE MICA SIRENA



Daca fetita ta este pasionata de lumea misterioasa a sirenelor, o petrecere cu aceasta tematica va reprezenta un succes total.
Primele impresii sunt mereu cele mai importante. De aceea, vei dori sa ii faci pe oaspetii fetitei tale sa se simta ca si cum au pasit intr-o lumea subacvatica atunci cand sosesc. Pentru asta, vei avea nevoie sa decorezi incaperea cu accesorii si decoratiuni de petrecere din colectia Mica Sirena. Astfel, vei putea sa folosesti baloane in nuante de violet si albastru,  baloane din folie cu Mica Sirena, baloane figurina in forma de coada de sirena, baloane latex cu sirene, ghirlande decorative, bannere aniversare, confetti iridescente si multe alte decoratiuni pentru a evoca o atmosfera subacvatica.
La orice petrecere cu fetite dress code-ul este foarte important. Poti adauga un plus de originalitate petrecerii oferind sarbatoritei si invitatilor coifuri de petrecere sau masti sirena, acoperite cu paiete albastre sau de culoare roz.
In ceea ce priveste aranjamentul mesei, iti propunem sa folosesti farfurii Narwhal, pahare sirena si o fata de masa cu solzi. Nu uita sa decorezi tortul si prajiturile cu lumanari din aceeasi gama cromatica: lumanari sirena sau lumanari clasice in nuante ombre.
Iar daca vrei sa intretii o atmosfera captivanta pe parcursul evenimentului, apeleaza la animatori de petreceri deghizati in frumoasa Ariel.

3. PETRECERE PRINTESE DISNEY



Una dintre cele mai populare petreceri pentru fetite este cu siguranta cea in care printesele Disney sunt in centrul atentiei! Daca micuta ta indrageste aceste personaje de basm, atunci o petrecere Disney o va incanta atat pe ea cat si pe invitati!
Este cunoscut faptul ca orice printesa are nevoie de o costumatie pe masura. Pentru a fi in centrul atentiei, micuta printesa va avea nevoie de rochia potrivita. Iti propunem rochiile de printesa Belle de culoare galbena sau o rochie de printesa albastra. In continuare, orice printesa are nevoie de coronite si baghete. Iar daca doresti sa surprinzi placut micutele invitate, ofera-le cat o coronita de printesa iar acestea se vor simti cu adevarat regale.
Urmatorul pas va fi alegerea decorului de petrecere. Aranjeaza spatiul petrecerii pentru ca acesta sa arate ca un taram de basm. Cele mai importante decoratiuni de petrecere sunt desigur baloanele. Poti alege baloane cu printese Disney, de la Belle, Cenusareasa, Ariel, pana la Alba ca Zapada sau Vaiana! Baloanele din folie sau latex pot fi umflate cu heliu pentru a crea buchete de baloane, sau cu aer folosind pompa de baloane.
Daca vrei sa scapi de grija spalatului vaselor, opteaza pentru vesela de masa de unica folosinta: pahare, farfurii si servetele cu printesele Disney.
Pentru ca petrecerea sa fie cu adevarat interactiva, opteaza pentru animatoare de petrecere deghizate in printesa preferata a micutei.
Consulta colectia Princess si colectia Disney pentru a vedea toate optiunile disponibile de articole de petrecere. Sa inceapa distractia!

4. PETRECERE UNICORNI



O petrecere cu unicorni va reprezenta mereu optiunea ideala pentru petreceri aniversare indiferent de varsta, serbari sau botezuri. Pentru o astfel de tematica, decorul potrivit este format dintr-o gama cromatica in nuante pastelate si culorile curcubeului.
In primul rand, vei avea nevoie de un aranjament al mesei cu adevarat spectaculos. Poti alege farfurii in forma de unicorn, pahare, servetele, fete de masa imprimate cu unicorni, paie de baut si tacamuri din lemn. Nu uita sa alegi lumanari pastelate spiralate, lumanari unicorn sau decoratiuni de tort si prajituri cu unicorni.
In al doilea rand, spatiul petrecerii trebuie decorat in ton cu tema aleasa. Astfel, vei avea nevoie de baloane folie in forma de unicorni, baloane din latex imprimate cu misteriosii unicorni si baloane curcubeu. Pentru un plus de originalitate, foloseste perdele multicolore cu franjuri, bannere decorative si  franjuri in nuante de pastel.
In privinta asigurarii distractiei, opteaza pentru jocul pinatei, umpland cu mici delicii pinate in forma de curcubeu si unicorn. Iar pentru ca invitatii sa se simta cu adevarat special, ofera-le coifuri de petrecere multicolore.

5. PETRECERE LITTLE STAR



Una dintre cele mai noi si captivante tematici pentru o petrecere destinata fetitelor este Little Star. Tema centrala a colectiei Little Star este redata de accesorii si decoratiuni de petrecere in forma de stelute, luna si norisori. In nuante predominante de auriu, argintiu si culori pastelate, colectia Little Star a devenit cu rapiditate una dintre cele mai indragite colectii de petrecere pentru fetite.
Inainte de toate, trebuie sa decorezi spatiul unde va avea loc evenimentul, pentru ca invitatii sa paseasca intr-o lume de vis. Foloseste baloanele folie in forma de stea in diverse culori, baloane din latex imprimate cu stelutebalonul folie norisor, balonul folie Little Star si balonul folie semiluna. Pentru un efect wow, umfla baloanele cu heliu cu ajutorul unei butelii de heliu si realizeaza buchete de baloane spectaculoase. Ca alternativa, umfla baloanele facil cu ajutorul unei pompe manuale pentru baloane. Completeaza acest decor de basm cu perne decorative in forma de luna si norisor, iar pentru un setup complet, apeleaza la ghirlandele cu norisori.
Urmatorul pas in organizarea petrecerii il reprezinta aranjarea mesei unde micuta printesa se va delecta cu bunatati alese. Alege fata de masa cu stelute, farfurii stea in diverse nuante, servetele cu stelute, pahare cu stelute, paie cu stelute si tacamuri din lemn.
Nu uita de tortul aniversar si prajiturile care vor fi servite la eveniment. Acestea pot fi personalizate cu lumanari stelute argintii, lumanari cu norisori sau accesorii de prajitura cu ingerasi.
Iar pentru ca micuta ta si invitatii sa se simta cu adevarat special, ofera-le coifuri de petrecere cu stelute si fluiere aurii.







 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!