TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE FASCHING

TOT CE TREBUIE SA STITI DESPRE FASCHING

Carnavalul cu cele mai neobisnuite ศ™i interesante deghizari este aici! Pentru ca exista printre noi foarte multi care inca nu stiu ce este Fasching-ul, desi este un obicei vechi de secole, ne-am gandit sa facem noi o scurta prezentare al acestui carnaval care suscita foarte mult interes.
 

UNDE SE PETRECE?

 

Carnavalul este tinut sub diferite forme in fiecare an in Romania (Transilvania), Ungaria, Austria, Germania si Elvetia.

Cea mai mare parada cu ocazia Fasching-ului are loc in Koln, Germania, unde se aduna peste 1 milion de spectatori, pentru a vedea parada formata din cele peste 11.000 de membri, imbracati in clovni, vrajitoare, varcolaci si alte costumatii infricosatoare.
 

CE ESTE FASCHING-UL
 


Fasching-ul este un moment pentru petreceri fantastice, parade costumate si evenimente publice de anvergura. La origine, acesta reprezenta un ritual de alungare a iernii, participantii folosind costumatii dintre cele mai infricosatoare. In zilele noastre este un bun prilej de distractie, inainte de intrarea in Postul Pastelui, participantii deghizandu-se in cele mai variate personaje.
 

CAND ARE LOC?
 

Fasching-ul in Transilvania are loc in Februarie, in acesta luna fiind organizate si foarte multe parade in diferite comunitati ale regiunii.

Atat trebuie sa stii despre Fasching! Daca esti norocos sa ajungi la un asmenea eveniment si ai nevoie de un costum, intra pe site-ul nostru si alege-ti tinuta preferata aici.

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!