VREI SA ORGANIZEZI O PETRECERE SURPRIZA?

VREI SA ORGANIZEZI O PETRECERE SURPRIZA?
Organizarea unei petreceri surpriza poate fi foarte amuzanta, dar si destul de dificila daca nu esti atent la unele detalii. Am pregatit pentru tine cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand planifici o petrecere surpriza pentru a te asigura ca aceasta va decurge fara probleme. 
 

Alege lista potrivita de invitati

Lista de invitati este un factor esential in orice petrecere, dar este deosebit de important pentru un eveniment surpriza. Vei dori sa inviti doar persoane in care poti avea incredere ca vor pastra secretul si vor aparea la timp.
 

Stabileste cu atentie data si ora

Atunci cand planifici o petrecere surpriza, este important sa alegi o data si o ora care sa fie convenabila pentru majoritatea invitatilor. De asemenea, nu uita ca este la fel de relevant sa tii cont de programul persoanei aniversate. In acest mod, te vei asigura de faptul ca toata lumea poate fi prezenta la evenimentul special. 
 

Sa ai mereu un plan de rezerva

Este intotdeauna o idee buna sa ai un plan de rezerva in cazul in care ceva nu merge bine. De exemplu, daca locatia pe care ai ales-o nu mai este disponibila este important sa ai in minte o alternativa la care sa poti apela. 
 

Trimite invitatiile in secret

Pentru ca petrecerea sa ramana o surpriza, va trebui sa trimiti invitatiile in secret. Asadar, ia in considerare utilizarea unei aplicatii de mesagerie de grup sau trimiterea de e-mailuri sau mesaje individuale pentru a evita sa trezesti suspiciuni.
 

Planifica decoratiunile si meniul

Decoratiunile si meniul trebuie planificate pentru a se potrivi gusturilor si preferintelor persoanei aniversate. Din acest motiv este necesara o tema care sa faca petrecerea mai coerenta si mai memorabila. Poti achizitiona decoratiuni de petrecere de la partymag.ro si te poti bucura de o multime de produse speciale, care vor transforma incaperea intr-un spatiu dedicat distractiei de zile mari. 
 

Pregateste un scenariu pentru marea dezvaluire

Marea dezvaluire este momentul in care persoana aniversata isi da seama ca este centrul unei petreceri surpriza. Este important sa ai un scenariu planificat, astfel incat dezvaluirea sa fie lina si fara cusur.
 

Atribuie sarcini prietenilor de incredere sau membrilor familiei

Planificarea unei petreceri poate fi coplesitoare, asa ca este o idee buna sa delegi sarcini prietenilor de incredere sau membrilor familiei pentru a usura sarcina.
 

Pregateste-ti un plan de activitate

Dupa ce petrecerea se termina, este important sa ai un plan pentru ceea ce urmeaza sa faci. Asadar, gandeste-te la posibilitatea de a face rezervari pentru cina sau de a sugera un film sau o activitate pe care sa o faceti impreuna.

Urmand aceste sfaturi, vei fi pe drumul cel bun pentru a organiza o petrecere surpriza de succes si care sa ramana in mintea oricui. Asigura-te doar ca pastrezi secretul si esti concentrat pentru a sti ca totul decurge fara probleme. La partymag.ro gasesti tot ceea ce iti doresti in materie de decoratiuni, asa ca nu rata sansa de a adauga in cos produsele preferate.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!