5 IDEI DE COSTUME DE COPII PENTRU CRACIUN

5 IDEI DE COSTUME DE COPII PENTRU CRACIUN
Vine Craciunul si, dupa cum stie orice parinte, aceasta este una dintre cele mai distractive perioade ale anului pentru a-ti imbraca micutul intr-o adorabila tinuta de sarbatoare. Dar cu atat de multe personaje dragute de Craciun din care sa alegi, cum te poti decide?

Ei bine, suntem pe cale sa aflam! In randurile de mai jos, ti-am selectat 5 costume de sezon pe care sa le incerci pentru copiii tai anul acesta!
 

1. Om de Zapada

Cand vine vorba de oameni de zapada, exista o multitudine de modele din care poti alege. Cel mai cunoscut om de zapada este Olaf, celebrul personaj din filmul Frozen. Costumul de mai jos il intruchipeaza pe Olaf  si vine accesorizat cu o caciulita, iar salopeta este comoda si calduroasa.



 

2. Mos Craciun

Copiii iubesc Craciunui, iar unul dintre principalele motive este chiar Mos Craciun! Asadar, ce costum este mai potrivit pentru copilul tau decat un costum dragut de Mos Craciun?

Imagineaza-ti cat de adorabili vor arata micii Mos Craciuni imbracati in acest costumas visiniu compus din bluza, pantaloni, curea si caciula! Pentru o costumatie completa adauga o barba de Mos Craciun si un clopot.



 

3. Spiridus

Pentru a isi duce misiunea la bun sfarsit, orice Mos Craciun are nevoie de niste ajutoare de nadejde. Fara indoiala, costumele de spiridus vor reprezenta mereu o alegere inspirata pentru serbarile de Craciun si nu numai. 



 

4. Renul Rudolph

Daca Mos Craciun se bazeaza pe spiridusi pentru a impacheta cadourile, acesta va avea nevoie de renii lui zburatori pentru a imparti cadourile. Costumul de ren vine sub forma unei salopete, usor de imbracat, accesorizat cu caciulita de ren cu cornite si nas rosu.



 

5. Craciunita

Pentru fetite, una dintre cele mai reprezentative tinute ale acestei sarbatori este costumul de Craciunita. Confectionat dintr-un material catifelat, tinuta este compusa din rochita, caciula si curea. pentru o deghizare completa, adauga manusi si dresuri albe.



 

Costume biblice pentru serbarile de Craciun

Ti-am pregatit o lista separata aici cu cele mai inspirate costume biblice, de la pastori si magi pana la ingerasi si Fecioara Maria.

 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!