IDEI DE COSTUME PENTRU SERBARILE DE CRACIUN CU TEMATICA BIBLICA

IDEI DE COSTUME PENTRU SERBARILE DE CRACIUN CU TEMATICA BIBLICA
A venit din nou acea perioada a anului in care toti copiii se pregatesc pentru serbarile de Craciun. Tematica cea mai populara din scoli si gradinite este Nasterea Domnului. Serbarile cu tematica biblica au devenit o traditie de Craciun in scoli si gradinite. Totodata, acestea reprezinta o modalitate originala pentru a face cunoscuta copiilor povestea Nasterii Domnului si in acelasi timp, micutii isi pot dezvolta abilitatile creative.

Am alcatuit o lista cu cele mai populare costume biblice pentru a te ajuta sa il pregatesti pe cel mic pentru sceneta.

 

1. Pastor


Costumul de pastor este una dintre tinutele preferate pentru piesele Nasterii Domnului, pastorii fiind primii care urmeaza steaua spre Betleem. 



 

2. Cei trei Magi

 
Cu siguranta daca micutul tau a ales sa fie unul dintre cel trei Magi iti doresti ca tinuta lui sa fie cea mai frumoasa. Aceste costume colorate sunt ideale pentru scenetele biblice ale celor mici.

3. Inger


Unul dintre personajele cele mai dorite de fetite, cand vine vorba de scenetele biblice, este ingerul. Acest costumas cu rochita, cordon, aureola si aripi detasabile este tinuta potrivita pentru ingerasul tau.

4. Soldat roman


Soldatii romani sunt de nelipsit din scenetele biblice, asfel daca baietelul tau alege acest personaj iti propunem costumul de soldat roman compus din rochie, pelerina, mansete, aparatori picioare sI casca.

 

Cauti alte costume pentru serbarile de iarna?


Ti-am pregatit o lista separata aici cu cele mai populare costume pentru serbarile de iarna, de la spiridusi si reni pana la costume de Mos Craciun si craciunite.



 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!