MOS CRACIUN – DEGHIZAREA PERFECTA

MOS CRACIUN – DEGHIZAREA PERFECTA

MOS CRACIUN – DEGHIZAREA PERFECTA



In acest articol iti vom prezenta toate produsele de care ai nevoie pentru a te deghiza intr-un Mos Craciun credibil, fara prea mult efort.

Toti copiii asteapta cu nerabdare data de 24 Decembrie, Ajunul Craciunului, seara cand Mos Craciun le pune cadourile sub brad.

Daca vrei sa le oferi o experienta de neuitat, roaga un prieten, un membru al familiei sau imbraca-te chiar tu in Mos Craciun si lasa-te surprins de cei mici, in timp ce duci cadourile la brad. Asigura-te ca planifici cum trebuie momentul, sa nu devina suspiciosi de lipsa ta.

Odata ce te-au prins in fapt, inmaneaza-le chiar tu cadourile. Asigura-te ca nu iti recunosc vocea si miscarile.

 

De ce ai nevoie pentru o deghizare perfecta in Mos Craciun?
 

1. Costum Mos Craciun

 

Daca vrei sa arati ca Mos Craciun primul pas este sa te imbraci ca el. La Partymag.ro iti punem la dispozitie o gama variata de costume de Mos Craciun sau Mos Nicolae.
 

 

2. Peruca si Barba Mos Craciun

 

Nu exista Mos Craciun fara par si barba alba, astfel pentru ca personajul sa fie complet vei avea nevoie de setul de barba si peruca de Mos Craciun.
 


 

3. Ochelari Mos Craciun
 

Ochelarii cu rama metalica vor adauga un plus costumatiei tale de Mos Craciun si vor da personajului a alura de om in varsta.
 

 

4. Burta falsa Mos Craciun

 

Daca iti doresti cu adevarat sa nu te recunoasca cei mici o burta falsa gonflabila este perfecta pentru a o pune sub haina. Asigura-te ca ai haina suficient de larga ca sa iti incapa burta.
 

 

5. Curea Mos Craciun

 

Accesorizeaza-ti tinuta cu o curea sau un cordon peste haina de Mos Craciun.
 

 

 

6. Cizme Mos Craciun

 

Iti propunem aceste cizme deMos Craciun care vin sub forma unor huse de incaltaminte. Trebuie doar sa le tragi pe orice incaltaminte si costumatia este completa.
 


Daca ai citit acest articol inseamna ca esti pregatit sa te deghizezi in Mos Craciun. Intra pe Partymag.ro si descopera intreaga gama de produse dedicate Craciunului.
 

Suport clienti LUNI - VINERI: 10:00 - 17:00

0725512126 office@partymag.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!